Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

© Glamour UK

Derfor skal du få pagehår

Denne sæson skal håret været kort – her kan du se, om pagen vil klæde din ansigtsform og de mange fordele ved den korte frisure

Det er officielt – pagehåret har fået et massivt comeback. Flere kendte har også taget frisuren til sig, og det ser ikke ud til, at pagen går af mode lige foreløbig.

Frisuren findes i forskellige variationer: Pandehår, midterskilning, sideskilning, ombre, den pjuskede og mange flere.

Den britiske it-pige Alexa Chung har længe haft pagehåret som sit varemærke, men du kan også hente inspiration fra stjerner som Jennifer Lawrence og Kylie Jenner.

Hvis du overvejer at få sæsonens korte frisure, så læs med her, hvor vi giver dig tips til, om pagen vil klæde din ansigtsform og de mange fordele ved en kortere frisure.

© Gritty Pretty / Miranda Kerr

Sådan kan du se, om pagen vil klæde dig

Hårstylist og -specialist John Frieda forklarer, at der er en simpel måde for dig at beslutte, om den korte pagefrisure vil klæde dig. Det handler om vinklen og formen på dit ansigt, og det eneste, du behøver, er lineal og blyant!

Du placerer blyanten horisontalt under din hage og måler fra blyanten og op til øret med linealen. Hvis det måler under 5,5 cm, vil en kortere page passe godt til din ansigtsform.

Og bare rolig, hvis det måler over de 5,5 cm, så kan du sagtens bære pagen – bare i en længere udgave, som vil klæde de fleste.

Kilde: Grazia

© Glamour UK / Alexa Chung

Fordelene ved pagehåret

  1. Når du vælger at få klippet et godt stykke af dit hår, så ryger de slidte og tørre hårspidser af, og dit hår vil med det samme se og føles sundere.

  2. En page er en rigtig god base for at lege med forskellige teksture og looks. Du kan nemt skifte mellem et poleret look og et mere rodet og grunge udtryk.

  3. Du bruger meget mindre tid på føntørring – men også på at vaske, style, glatte og krølle dit hår.

Mere om Hår? Få Costumes nyhedsbrev