Page og frisure
© Zara

Dette er muligvis 2022's mest efterspurgte frisure

Selv Beyoncé har ladet sine lange lokker falde til fordel for frisuren, der er blandt sommerens største hits.

Vi har allerede skrevet om hårfarven, der ser ud til at blive 2022's mest populære, men også én frisure skiller sig ud. Den er nok ikke for alle, men tør du springe ud i den, er den et virkelig cool valg.

Page med pandehår ...

… er frisuren, som ser ud til at blive meget populær dette forår og sommeren med. Frisuren byder på en page, der er slutter omkring kæbelinjen, og som er akkompagneret med et tungt pandehår. Vi så allerede frisuren på flere modeller under Copenhagen Fashion Week, blandt andet amerikanske Erin Wasson, som var fløjet til Danmark for blandt andet at betræde catwalken for Saks Potts.

Senest har Beyoncé ladet sit lange, bølgede hår falde til fordel for en kort page med pandehår i en reklame for sit mærke Ivy Park. Hvorvidt Beyoncé faktisk faktisk har fået klippet håret eller blot taget en paryk på, er ikke til at vide, men uanset vidner hendes frisurevalg om, at pagen med pandehår er et efterspurgt valg lige nu.

Erin Wasson på catwalken for Saks Potts under Copenhagen Fashion Week.

© Copenhagen fashion Week

For nogle kan tanken om denne frisure måske virke afskrækkende, da det kan forekomme som et look, der er svært at style. Det er dog ikke tilfældet, da frisuren kan sættes med forskellige skillinger og dermed få varierende udtryk, alt efter om du vælger midter- eller sideskilning. Ligeledes er længden tilpas lang til, at håret kan samles bagpå, når du vil have det væk fra ansigtet, og også pandehåret kan redes frem eller deles på midten. Frisuren er desuden pæn til både glat, bølget og krøllet hår og vil, alt efter dit hårs tekstur, have forskellige udtryk og stylingmuligheder, hvilket gør pagen til en ret alsidig klipning.

Vil du have lidt inspiration til den flotte frisure, har vi samlet nogle gode bud, som du kan tage med til din næste frisørtid.