permanentkrøller er årets frisure
© Wenn.com

Er 80'ernes frygtede frisure tilbage?

Står det til stjerner som Jennifer Lawrence og Blake Lively er 2018 året, hvor det udskældte look skal genoplives

De store stjerner er ofte velsignet med en hær af dygtige makeup- og hårartister, som altid har fingeren på pulsen i forhold til de største tendenser inden for makeup og hår. Derfor er der masser inspiration at hente på den røde løber, og tager man et kig på stjernernes seneste frisurer, danner der sig et overraskende billede: 80’ernes permanentkrøller er tilbage.

Psst ... Blair Waldorf er blevet platinblond

Det kunstigt krøllede hår havde sin storhedstid i 80’erne, og din mor eller moster har med garanti været forbi frisøren i dette årti for at lade håret undergå en bølget forvandling.

Siden da har vi ikke set meget til permanentkrøllerne – indtil nu, hvor stjerner som Jennifer Lawrence, Blake Lively og Emma Stone pludseligt har taget det krøllede look til sig.

sær Jennifer Lawrence hårforvandling fik stor opmærksomhed, da hun betrådte den røde løber ved årets Oscar-uddeling med nye, viltre krøller.

Krøller på Jennifer lawrence

Jennifer Lawrence med store krøller på den røde løber.

© Wenn.com

Ligeledes har Blake Lively netop vist sig med volumniøse proptrækkerkrøller, og Emma Stones makeupartist delte et billede af sig selv og Emma Stone i gang med at få lavet permanentkrøller.

Dermed tyder alt på, at permanentkrøller er tilbage, og efter at have set stjernernes nye udgaver af det engang så udskældte hår, er det måske værd at genoplive?