Er du blond? Så skal du IKKE bruge dette produkt
© Victor Jones

Er du blond? Så skal du undgå dette produkt

Man siger tit, at blondiner har det sjovere, men særligt ét produkt ødelægger faktisk alt det sjove ved din blonde farve

Åh, blonde lokker har altid været meget misundte, og derfor vil mange også blive ved med at vedligeholde det blonde look med farve. Men al den farve kan som bekendt være ganske slidsomt for håret.

Har du selv fået afbleget håret, så ved du nok, at den slags slider og gør, at dit hår kræver ekstra fugtende pleje. Men en bestemt slags pleje gør faktisk mere skade end gavn – især hvis du gerne vil have en kølig, blond nuance.

Psst ... Her er denne sæsons 3 hotteste blonde nuancer

Du kender sikkert til følelsen af at vaske håret med litervis af blå shampoo, som skulle give en kølig, blond nuance, og alligevel bliver der ved med at snige sig varme, gullige nuancer ind i din hårfarve.

Forklaringen på dette skal findes i den plejende olie, du velmenende har puttet i dit hår efter hver eneste hårvask. Den fede olie vil give dit hår pleje, men bruger du en gullig olie, vil den samtidigt efterlade det varme skær, som du lige har forsøgt at vaske ud med den blå shampoo. Efter afblegning og meget farve står skællagene på dine hårstrå nemlig meget åbne og er derfor ekstra modtagelige over for farve – også fra dine plejeprodukter.

Så vil du gerne beholde dit hår i en isblond nuance, skal du skynde dig at skifte den gullige, plejende olie ud med en gennemsigtig variant, og så er du sikret pleje, som ikke ødelægger dit blonde look