Få sæsonens smukkeste hår med Tommy Hilfiger

Det spektakulære show bød ikke kun på iøjnefaldende tøj, men også på det flotteste hår, der vidner om en helt ny tendens inden for hårmode

Smukke lokker © Tommy Hilfiger
1 / 5

Amerikanske Tommy Hilfiger har for første gang i 20 år rykket sit show hele vejen til London for at fremvise endnu en kollektion skabt i samarbejde med it-model Gigi Hadid. Tøjet var mindst lige så betagende som modellernes makeup og hår, der bestod af forførende mørke øjne og skødesløse bølgede lokker.

Hele showet blev livestreamet, men nåede du ikke at se med, er der stadig masser af inspiration at hente i disse backstagebilleder af blandt andre Gigi Hadid, lillesøster Bella Hadid, Georgia May Jagger og Hailey Baldwin.

Psst ... Se Bella Hadid redde storesøster Gigi Hadid på catwalken

Bella Hadid og Gigi Hadid med langt hår og krøller til Tommy Hilfiger © Tommy Hilfiger
2 / 5

Håret

Håret ved Tommy Hilfiger vidnede om en ny trend, hvor der stadig bliver vist skødesløse lokker, men som er knap så rå som tidligere set. Det vil sige, at håret stadig er delt i en midterskilning, men man har i højere grad fokuseret på sundt og glansfuld hår, hvorfor der er blevet skruet ned for brugen af matterende tørshampoo og saltvandsspray. Håret var istedet lækkert fugtet og samlet i spidserne med balm eller voksspray.

Blondt hår og modeller til Tommy Hilfiger © Tommy Hilfiger
3 / 5

Et godt tip

Vil du gerne have håret væk fra hovedet, imens du gør dig klar, er et godt trick at bukke en kleenex rundt om håret, som fastgøres med en hårnål eller et spænde. Således holdes håret væk uden at hårspændet efterlæder uønskede mærker på håret.

Hailey Baldwin og Georgia May Jagger
4 / 5

Makeuppen

Makeuppen bestod af mørke øjenlåg, naturlig hud med kun en anelse diskret blush og læber med lidt fugtende balm på.

Georgia may Jagger med makeup backstage til Tommy Hilfiger i london
5 / 5

I stolen

Smukke Georgia May Jagger i makeuppen backstage til Tommynow Rockcircus FW17-showet.

Mere om Hår? Få Costumes nyhedsbrev