© anna stokland

"Faktisk var jeg lettere chokeret over effekten efter blot en enkelt gang."

3 hårmasker, der gør en seriøs forskel for dit hår. Inklusiv Skønhedsredaktørens favorit.

Har vinteren også sat sit spor på dit hår, kan du sikkert nikke genkendende til et hår, der mangler glans, filtrer, er statisk eller i det hele taget bare føles som en tør omgang. I så fald skal du have fat i en hårmaske, der både fugter og reparerer.

Skønhedsredaktør Marie Hindkær har testet, så du ikke behøver gøre det. Her er 3 af de bedste, sulfatfrie naturligvis, der med det samme giver både glans og liv tilbage til håret.

Olaplex: Hair perfector no. 3

"Det er ikke uden grund, at hårkuren fra Olaplex er blevet en bestseller og en favorit hos både frisører og kendisser som Gwyneth Paltrow og Kim Kardashian. Kuren genopretter skadet hår, og behøver blot sidde i 10 minutter, hvorefter du vasker den ud. Dens reparerende egenskaber gør den ideel til dig med meget tørt eller kemisk skadet hår, men den er også virkelig god, hvis dit hår bare mangler styrke og fugt."

Olaplex hair perfector

OLAPLEX
Hair perfector no. 3
239 kr.

Shea Moisture: Raw shea butter deep treatment mask

"Fyldt med noget af det bedste fra naturen som shea smør, avocado- og arganolie. Den har en fantastisk blødgørende effektiv på håret, og er en intensiv behandling til tørt og beskadiget hår – eller hår med meget frizz. Lad den sidde i minimum 5 minutter en enkelt eller et par gange om ugen."

shea moisturiser deep moisturising masque

SHEA MOISTURE
Deep moisturising mask
155 kr.

Hårklinikken: Hair mask

"Min absolutte favorit. Faktisk var jeg lettere chokeret over den positive effekt, den havde på mit hår efter blot en enkelt gang. Lad den sidde i håndklædetørt hår i minimum 10 minutter og gerne mere, inden du vasker den ud. Dit hår vil føles gennemfugtet, meget mere glansfuldt og i det hele taget bare sundere. Jeg har længe kæmpet en kamp med, at mit hår filtrer efter hver hårvask – det problem har jeg ikke mere efter jeg er begyndt at bruge Hårklinikkens Hair Mask. Du kan i øvrigt også bruge den i spidserne som en overnight maske, hvis det er dem, der er hårdest ramt."

hair mask hårklinikken

HÅRKLINIKKEN
Hair mask
330 kr.