Frisurer halvlangt hår
© Wenn.com

Flotte festfrisurer til pagehår

Har du også fået klippet pagehår? Find inspiration til massevis af smukke opsætninger, der passer perfekt til hår i skulderlængde

Er du i tvivl om, hvordan du skal sætte håret til en af sæsonens mange fester? Nedenfor har vi samlet de seks bedste frisurer til dig med halvlangt hår.

Page med store krøller

En lang page klæder de fleste, og der er rig mulighed for at lege med frisuren. Ønsker du et fint og glamourøst look kan du tilføje håret masser volumen, og skabe struktur med et krøllejern til store krøller. Rod krøllerne løse, og afslut med hårspray.

Smukke spænder

Håraccessories i alle afskygninger er en af sæsonens største tendenser, og især fine spænder i plastik er populært blandt de skandinaviske kvinder. Vælg et hårspænde i farvet plastik for et legesygt udtryk, eller gå efter et i ædle metaller for et glamourøst look. Brug spændet på siden af hovedet, eller saml håret i nakken.

Oprullet knold i nakken

Hvis du har for kort hår til at sætte en høj knold kan du i stedet vælge at rulle lokkerne op i en knold ved nakken. Frisuren er let at skabe, og passer perfekt til festlige lejligheder.

Afslappet knold i halvdelen af håret

Hvis du ikke kan beslutte dig for, om du vil have håret oppe eller nede, kan du passende lave denne frisure. Krøl dit hår først, hvis du ønsker et festligt og voluminøst look. Hiv dine forreste lokker tilbage i nakken, og sæt en løs knold, eller skab illusionen om en knude for et anderledes look.

Kreative fletninger

Hvis du er fiks på fingrene kan du skabe en smuk frisure med fletninger, der passer til halvlangt hår. Lav en enkelt fletning, eller en på hver side af hovedet, der mødes i nakken. Hiv lidt i fletningerne, så udtrykket ikke bliver for stramt.

Bølger a la 1920’erne

Lad dig inspirere af stilen fra klassikeren Den Store Gatsby og de ikoniske bølger, der kendetegnede håret i 1920’erne. Tilføj teksturspray i håret, og brug en bølgetang for at genskabe det glamourøse look. Du kan både lade frisuren være poleret, eller rode i håret for et mere afslappet udtryk.