Pandehår - alexa chung med curtain bangs hår
© Wenn.com

Her er frisuren, internettet ikke kan få nok af

Den er universelt klædelig, kræver ikke stor vedligeholdelse og er allerede en favorit hos flere it-piger

Internettet er en enorm markedsplads af uendelig inspiration, hvilket både gælder for nyemodetendenser,innovativ makeup og ikke mindst smukke frisurer. Mange er nemlig glade for at finde inspirerende hår online, og skal du snart forbi frisøren, bør du læse med her, hvor vi giver dig sæsonens populæreste frisure ifølge internettet.

Psst ... Her er hårfarven, du ikke kan undgå dette efterår

De seneste søgninger på Pinterest taler deres tydelige sprog og viser, at det lange, forførende pandehår er tilbage. Ifølge data fra Pinterest er søgninger på frisuren curtain bangs (gardin-pandehår) steget med hele 600 procent.

Det er en frisure, som består af langt pandehår, der er delt i en midterskilning, og blev udødeliggjort af Brigitte Bardot i 1960’erne, og senere er set på alle fra Alexa Chung til model Hailey Baldwin.

Pandehåret giver det ultimative parisienne-look, klæder næsten alle hovedformer og kræver ikke samme vedligeholdelse som andre pandehårs-frisurer.

Er du ude efter et nyt look, kan der være god grund til at lytte til Pinterest-brugerne, hvis smag i hår ikke er til at tage fejl af. Se selv med nedenfor, hvor du får nogle af de bedste curtain bangs-look.

Georgia May Jagger

Hailey Baldwin

Jeanne Damas

Alexa Chung

Sienna Miller