hårmasken, der kan få dit hår til at vokse hurtigere
© Anna Stokland

Her er hårmasken, der får dit hår til at vokse hurtigere

Desværre er vi ikke alle velsignede med et stort, langt hår, men heldigvis findes der en løsning. Opskriften består af en håndfuld ingredienser, du formentlig har i dit køkken

Mange af os drømmer om et fyldigt hår, der rækker til midt på ryggen eller længere. Nu er det slut med kun at drømme, for denne kur kan eftersigende få dithår til at vokse hurtigere. Og så er den endda både nem og billig at lave.

Kuren bekæmper desuden tørhed, og du har muligvis allerede størstedelen af ingredienserne i dit køkken.

Ingredienser:

2 skefulde kokosolie

3 skefulde olivenolie

1 banan

1/2 kop mandelmælk

1 æg

Første trin er at mose en halv banan. Der skal helst ikke være store klumper, da bananklumper kan være svære at få ud af håret. Bland ægget i, og rør godt rundt. Herefter røres de to olier i blandingen, og mandelmælken tilsættes. Såfremt der stadig er klumper fra kokosolien, kan kuren sættes i mikroovnen, så klumperne smelter.

Tip! Tilføj en halv avocado. Avocado er fyldt med omega-3-fedtsyrer og vitaminer, som gør underværker for dit hår.

Lad masken sidde i cirka 15-20 minutter, og massér derefter shampoo i dit hår, inden du skyller masken ud. Sådan undgår du nemlig, at kokosolien gør håret fedtet. Vask, og skyl grundigt.

Hårmaskens virkning skyldes, at banan forstærker håret og hjælper det med at vokse, mens æg modvirker, at håret kruser og olien blødgør samt bekæmper tørhed.

ALT DET, DU IKKE VIL GÅ GLIP AF