Hår pg serum til Emily Ratajkowski
© Wenn.com

Her er produktet, der giver model Emily Ratajkowski tykkere hår

Ifølge modellen har vennerne bemærket, at hendes hår blev fyldigere, efter hun begyndte at bruge produktet, hun kalder sin 'hår-hemmelighed'.

Modellen Emily Ratajkowski har ikke bare gode gener, men også gode skønhedsvaner.

Skønhed er et emne, Ratajkowski ofte selv deler indhold om på sin Instagram-profil og i de diverse amerikanske medier, herunder Harpers Bazaar. Her optrådte modellen i en video omkring sine skønhedsrutiner, som både omfattede hud- og hårpleje, og afslørede i den forbindelse det produkt, som ifølge hende selv er grunden til, at hun har fået meget fyldigere hår.

I videoen fortæller Emily Ratajkowski blandt andet andet, at hendes venner havde bemærket en forandring ved hendes hår, som de syntes så tykkere ud.

Forandringen skyldes ifølge Ratajkowski, at hun hver aften var begyndt at bruge et par dråber af Kérastases hårserum i hovedbunden.

I videoen fortæller modellen også, at hun ikke er så meget til de såkaldte hår-tilskud, og derfor er serummet hendes hår-hemmelighed. Serummet er lavet med ingredienser, der skal stimulere væksten af nye stærke hårstrå i hårsækkene. Udover at skulle give hårvækst, fremmer det også en sund hovedbund, hvilket generelt er en stor trend i skønhedsverdenen. En sund hovedbund giver nemlig sundere og stærkere hår, og vil du prøve modellens hår-favorit, finder du den i galleriet nedenfor sammen med to andre serummer, som også skulle give håret vokseværk.