sundt og smukt hår som gigi Hadid uden at koste penge
© Wenn.com

Her skal du spare på hårplejen

Du behøver ikke at investere i de dyreste produkter for at få smukt hår – og særligt ét sted, kan du med fordel gå efter prisvenlige alternativer

Mange drømmer om smukt hår og investerer gerne en mindre formue i projektet. Men misundelsesværdige lokker behøver slet ikke at koste så meget, hvis bare du prioriterer dine køb af shampoo og balsam efter denne regel.

Psst ... Her er de 5 bedste vandfaste mascaraer

Derfor kan du spare på balsam

Dit hår i princippet dødt i det sekund, når det er vokset frem af hårsækken i hovedbunden. Således kan det være svært at påvirke hårets tilstand i længderne, og derfor skal det virkelige arbejde lægges i pleje af hovedbunden og i særdeleshed hårrødderne.

Hårrødderne skal nemlig have de rette betingelser for at gro et smukt hår og sundt hår, og derfor er det vigtigste at få renset hårbunden fri for skidt og produktrester, så hårrødderne kan få ilt. Du bør derfor ikke spare penge på shampoo, som er afgørende for hovedbundens velbefindende og sundhed. Til gengæld er balsam ikke lige så afgørende, og her er derfor penge at spare.

Gå altid efter en balsam, der indeholder fed pleje, så hårets porøse ender ikke ser krusede ud, men derimod samlede og velplejede.

En god shampoo og en prisvenlig balsam er derfor en vindende kombination, når det gælder pleje af dit hår – og din konto.