Kender du frisuren, som er overalt i år?

Det populære look er en viderudvikling af den klassiske fletning, men er om muligt endnu nemmere at sætte.

Er du træt af altid at sætte håret på samme måde, byder dette år på en ny og inspirerende frisure, der er en kombination af to meget velkendte look, der sammen giver et nyt og friskt islæt til dit hår. Udover at være en cool frisure er den også nem at sætte, hvorfor den er taget til i popularitet over de seneste par måneder.

Bubble braids

Bubble braids er navnet på frisuren, som de seneste par måneder er vundet frem på både Instagram, TikTok og i magasinernes modeserier. Looket består af en hestehale, som er blevet inddelt i såkaldte bobler, deraf navnet.

Boblerne hæftes med elastikker eller bånd og kan enten styles i en samlet frisure bagtil, som rottehaler eller to små totter i det forreste hår, som set på model Gigi Hadid nedenfor. Hadid delte for nyligt billedet på sin egen Instagram, og det har indtil videre fået over seks millioner likes, hvilket vidner om både Gigis og ikke mindst boble-hårets popularitet.

Frisuren kan desuden styles mere eller mindre iøjnefaldende, da den kan hæftes med gennemsigtige elastikker eller mere farverige varianter, alt efter hvor vild en frisure, du ønsker. Den kan også sættes med silkebånd som på skuespilleren Tessa Thompson.

Frisuren kræver lidt længde på håret, men er god til alle slags hårtyper. Den får sit eget unikke udtryk, alt efter om du har glat eller krøllet håt, og om du sætter hestehalen højt eller lavt på hovedet. Har du krøller, får du helt naturligt mere fylde i hver boble. Er håret glat, så brug først lidt tørshampoo i hårets længder, så elastikken har lidt mere at hæfte sig til. Vil du lave bubble braids på den simple måde, så gør som skønhedsredaktør Marie Alkestrup nedenfor. Har du god tid, kan du gøre dig umage med at toupere hver hårsektion, så boblerne får endnu mere fylde.