Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Få smukt hår med ny app © Vogue

Ny app giver dig det smukkeste hår

Hårstylisten bag denne app har arbejdet med de største stjerner og giver nu sine bedste hårråd helt gratis her

Marianne Jensen er en af Danmarks bedste hårstylister og har arbejdet med de største danske modeller heriblandt Josephine Skriver og Helena Christensen. Normalt vil du kun se Marianne Jensens arbejde i de danske modeblade, men nu har hun taget springet og lanceret app’en MJ Loves Hair.

Det er en gratis app, der giver dig de bedste råd og masser af inspiration til din næste frisure. Uanset hvor øvet du er, er der både behjælpelige tips til den glade amatør og til dig, som har god øvelse ud i at sætte hår.

© MJ Loves Hair

Hårstylist Marianne Jensen har netop udgivet en ny app, MJ Loves Hair, som giver gode råd og inspiration til alle os, der gerne vil blive endnu bedre til at håndtere lokkerne.

Vi er især vilde med kategorierne Get The Look, Be Inspired og Tools & Techniques, og vi lover, at du vil finde timevis af hår-inspiration og forhåbentligt få endnu mere styr på dine lokker, efter du har benyttet Mj Loves Hair.

Mere om Hår? Få Costumes nyhedsbrev