Hairstory er hårvask uden shampoo og balsam
© Wenn.com

Nyt produkt får folk til at droppe shampoo og balsam

Er du klar til en hår-revolution? Denne nyhed er både tidsbesparende og giver meget sundere hår

Shampoo, balsam og måske en hårkur. Sådan lyder de flestes hårplejerutiner, men nu får et nyt mærke folk til at vende op og ned på deres vaner.

Psst ... Så ofte skal du vaske hår

Hairstory er navnet på det nye hårbrand, hvis bud på hårvask afviger fra normalen. Det er særligt værd at bemærke produktet New wash, som går under den nye produktkategori rensebalsam, og bruges i stedet for både shampoo og balsam.

New wash indeholder ikke sodium sulfat, hvilket er et skummende rensemiddel, som du finder i næsten alle andre shampooer, da manden bag Hairstory, Michael Gordon, mener, at det og udtørrer håret, samt skaber et behov for ekstra pleje, som ellers ikke var nødvendigt.

New wash vasker altså håret rent uden at blive udtørret, og første gang, du prøver produktet, vil det nok føles lidt specielt, da det netop ikke skummer, men føles blødt ligesom balsam.

Produktets popularitet skyldes både, at det gør håret pænere og sundere, og er tidsbesparende, da du kan nøjes med at bruge ét produkt i stedet for to eller tre, fordi New wash erstatter både shampoo, balsam og hårkur.

Hvis du vil tilslutte dig hår-revolutionen, sender Hairstory nu også til Danmark.