Populær hårfarve er dømt ude i 2020
© Wenn.com

Populær hårfarve får konkurrence af denne nuance i 2020

Det er tid til at vinke farvel til en af tidens mest efterspurgte hårfarver – og byde velkommen til den nye nuance, der vil hitte hos frisørerne.

Hvis du kigger tilbage på de sidste mange års hårtendenser, går særligt én farve igen: Kølig blond.

Derfor har de såkaldte sølvshampooer haft kronede dage, da de kan forvandle blond hår med varmt og gulligt skær til kølig askeblond, eller rødbrunt hår til kold brun. Men i 2020 er det tid til at pensionere din sølvshampoo, og i stedet omfavne de varme toner.

Psst ... Her er Danmarks bedste frisører i København, Århus, Odense og Aalborg

Således tyder alt på, at de varme nuancer i både blond og brunt hår kommer til at dominere næste års hårmode. Sådan lyder det blandt andet fra den L.A-baserede stjernefrisør Nelson Chan, der beretter, at populære brunetter som Beyoncé og Jennifer Lopez har udskiftet de kølige striber med varme karamelfarvede nuancer.

Senest har skuespillerinde Margot Robbie og topmodel Gigi Hadid også bevæget sig væk fra kølig blond, som er blevet erstattet af varme og indbydende honning-farvede toner.

Mens modetendenser næsten altid starter på catwalken, er Hollywoods stjernelandskab en glimrende indikator for, hvad der venter forude i skønhedsverdenen.

Vi er ikke i tvivl: De danske frisørsaloner kan med fordel begynde at indkøbe varme farver, da de vil stå øverst på ønskelisten hos adskillige kvinder i det nye år.

Hvis du beslutter dig for at tage springet fra kølig til varm blond eller brun, kan vi glæde dig med, at varme toner er langt lettere at vedligeholde. Hvor de kolde toner hurtigt mister det særlige skær, som fik dig til at vælge dem i første omgang, har de varme nuancer en meget længere levetid.

Håndplukket til dig