Pandehår
© Anna Stokland

Så nemt får du pandehår helt uden at blive klippet

Det lyder måske for godt til at være sandt, men dette trick gør det muligt at teste, om pandehår faktisk klæder dig, inden saksen kommer i brug.

Nyt år, nyt hår. Ønsker du at markere årets skifte med en meget synlig markør i form af en ny frisure, er pandehår et af de mest oplagte valg. Pandehår giver et helt nyt udtryk, uanset om håret er langt, kort, krøllet eller farvet. Men når først pandehåret er klippet, er der ingen vej tilbage, og det er derfor en beslutning, som kræver lidt betænkningstid.

Heldigvis findes der et smart og gratis tip, som gør det muligt at prøve pandehåret på, inden du tager den endelige og permanente beslutning hos frisøren.

Snydepandehår ...

... kan blandt andet skabes ved hjælp af clip on-pandehår, hvilket er et populært trick blandt Hollywoods stjerner, som ofte får sat det falske pandehår på, inden en tur ned ad den røde løber. Det er en relativ nem måde at få pandehår for en aften, men har du ikke lige en dygtig parykmager og hårstylist ved hånden, hvilket de færreste af os jo har, findes der også dette nemme og gratis tip.

I en video på Instagram viser den amerikanske influent Sarah Angius sine næsten fire millioner følgere, hvordan hun ved brug af et par få hårnåle, er i stand til at skabe, hvad der ligner ægte pandehår. Dog kræver dette tip, at du som minimum har pagelangt hår, da det forreste hår skal have en vis længde for at kunne bruges til at skabe dette look. Sarah Angius råder også til, at dine spidser skal være nyklippede, da det giver det pæneste og mest virkelighedstro resultat frem for tjavsede ender, som giver et meget ujævnt snydepandehår.

Sådan gør du

Alt, hvad Sarah Angius gør, er at rede det forreste hår frem. Dernæst bøjer hun det tilbage med hårnåle, så enderne af håret kommer frem ved panden, hvor det til forveksling ligner pandehår. Dernæst sætter hun en knold ovenpå hårnålene, så man ikke kan se den foldede del af det forreste hår.

Således skaber hun et pandehår på bare fem minutter. Vil du selv prøve tricket, så se med i videoen nedenfor, og find derefter hårnålene frem.