Brunette? Så skal du vaske dit hår meget mindre end blondiner og rødhårede
© Wenn.com

Så sjældent skal du vaske hår, hvis du er brunette

Selvom det siges, at blondiner har det sjovere, så har brunetter det altså meget lettere, fordi de ikke behøver vaske hår lige så ofte

Hvem kender ikke til de morgener, hvor man aftenen forinden ikke orkede at vaske hår, og derfor nu er nødsaget til at tømme en halv flaske tørshampoo i håret?

Og har du ikke en tørshampoo ved hånden, har du nu kun to valg: At sætte det op i en stram knold, eller beholde huen på hele dagen, så ingen opdager, hvor fedtet dit hår faktisk er.

Men er du brunette, er det gode nyheder – du behøver nemlig ikke vaske hår ligeså ofte som andre.

Psst ... Her er produktet, alle blondiner skal undgå

Ifølge hårstylisten Shar Karegar, der blandt andet stod for modellen Irina Shayks hår til dette års Victoria’s Secret-catwalkshow, er hemmeligheden til blankt, mørkt hår meget simpel. Som hun fortæller til Pop Sugar:

“Grunden til, at mange brunetter får et lidt kedeligt mussegråt-skær i deres hår er, fordi håret er blevet tørt, hvilket både kan skyldes for meget sol eller for mange hårvaske.”

Derfor råder Shar Karegar til, at særligt brunetter undgår at vaske håret mere end to gange om ugen, og husker at give det brune hår rigtigt meget fugt i løbet af ugen med både hårolier og en god hårmaske.

Hvis du er brunette og gerne vil have blankt hår, skal du derfor vænne håret til at blive vasket mindre. I starten vil du formentlig få dage med fedtet hår, men her skal du huske på, at der vil komme en smuk og glansfuld hår-belønning ud af det i sidste ende.

MERE FRA COSTUME