© Anna Stokland

Skønhedsredaktøren: Dette er den perfekte sommerfrisure

Internettets seneste favoritfrisure kan sættes på fem minutter, er indbegrebet af sød nostalgi og kan tilmed bruges til at pleje håret.

Skønhedsredaktør Marie Alkestrup har kastet sin kærlighed på en frisure, der langsomt, men sikkert er kommet tilbage de seneste par år. Den er både set til danske og internationale modeuger, på stjerner som Gigi Hadid og nu over hele internettet.

"De nostalgiske malkepige-fletninger har atter vundet frem. Det er en frisure, som helt sikkert deler vandene, men jeg elsker den for at være skånsom mod håret – og fletningerne kan skjule både hårkure og fedtet hår. Fletningernes genkomst startede for et pat år tilbage på catwalken hos blandt andre Dior og danske Blanche, men fik endnu mere medfart under corona-isolationen, hvor de gik igen på en del stjernes Instagram-profiler.“

© Anna Stokland

"Efter at have set fletningerne tilpas mange gange, er jeg selv blevet varm på den nostalgiske frisure. Derfor regner jeg med at flette håret før sommerens strandture – gerne med en hårkur eller beskyttende uv-spray i spidserne, så håret bliver plejet, alt imens jeg (forhåbentligt) får lov at nyde den danske sommersol.”