© Byredo

Skønhedsredaktøren: Her er mit trick til kruset hår

For skønhedsredaktør Marie Alkestrup fejres efteråret med sæsonens nye neglefarve, og et produkt, der tæmmer kruset hår.

For skønhedsredaktør Marie Alkestrup er efteråret lig med snydefarve til ansigtet, opkvikkende grøn matcha, underspillet manicure med Chanels nye khakifarvede neglelak, og produktet som modvirker tørt og kruset efterårs-hår.

1 / 7

“Indrømmet, Selena Gomez’ musik ligger ikke top 100 på min Spotify, men til gengæld er hendes makeup Rare Beauty på top 5 over mine nye favorit-produkter. Særligt er Stay vulnerable melting blush genial.”

RARE BEAUTY
Stay Vulnerable melting blush
pr. stk. 199 kr.

2 / 7

“Spejlet fra hollandske Sabine Marcelis, der ser ud som lige dele spildt neglelak og smuk kunst, må gerne flytte hjem i min stue.”

SABINE MARCELIS
Glaze splash medium mirror
3.720 kr.

3 / 7

Chanels seneste makeupkollektion byder på en khakifarvet-neglelak, som giver en cool og underspillet efterårsmanicure.”

CHANEL
Les vernis longwear i brun fumé
220 kr.

4 / 7

“Nu, hvor sommeren er slut, skal huden have lidt SOS-hjælp. Jeg sætter ind med retinol, der får bugt med den triste hudoverflade og sommerens pigmentpletter.”

KIEHL’S
Face serum retinol skin renewing daily micro dose serum
530 kr.

© Byredo

5 / 7

“Efterårets kolde temperaturer og skiftende vind- og vejrforhold udfordrer håret og gør det ofte både elektrisk og kruset. Her gør en leave in-balsam underværker for kruset hår, og dufter den dejligt som denne fra samarbejdet mellem Ouai og Byredo, er det kun et plus.”

BYREDO X OUAI
Limited edition Leave-in conditioner mojave ghost
210 kr.

6 / 7

“Jeg elsker snydefarve, både den semipermanente i form af selvbruner og den, jeg lægger i ansigtet med bronzer. Lige nu er favoritten flydende og kommer fra Glossier. Solar paint smelter ind i huden og giver glød til min efterhånden meget efterårsblege ansigtskulør.”

GLOSSIER
Solar paint i flare, ray, heat og volt
pr. stk. 150 kr.

7 / 7

“Ingen morgen uden matchate, og med Bevandas smarte kapsler får jeg endda et skud ginseng med i min grønne morgenlatte.”

BEVANDA
Matcha & ginseng i kapsler
60 kr.