Tips til fyldigere hår

Drømmer du om lidt mere fylde i dit hår? Costumes nye skønne bidragsyder guider dig til gode produkter og rutiner, der giver mere volumen

© Wenn.com
1 / 7

Har du også en fin, skandinavisk hårtype, så har du med garanti gået med drømme om et stort og tykt hår med masser af fylde. Skandinavisk hår har tendens til let at klaske sammen og se tyndt ud, fordi det ofte er finere i hårstråene. Selvom du har mange hår, kan det derfor være svært at få det til at fylde noget.

De rette produkter kan hjælpe dig til vejen mod et fyldigere hår, men prøv dig frem og eksperimentér med, hvor mange produkter dit hår har brug for, for at det ikke får modsatte effekt: At gøre håret tungt og få det til at klaske.

Costume.dk's nye skønne bidragsyder, Sara Maria Dyrberg fra Nui Cph, giver dig her sine bedste tricks, så du kan snyde dit hår til et fyldigere look.

2 / 7

Vask håret i Herbal shampoo fra Tromborg, som er genial til at give håret struktur.

Herbal shampoo, Tromborg 170 kr.

3 / 7

Fordel en smule Russian imperial shampoo fra Philip B i hele håret - også i spidserne. Det er en shampoo, men er i virkeligheden et alt-i-ét-produkt, som virkelig giver fylde og bygger hårstråene op.

For hver gang man bruger det, føles håret stille og roligt tykkere og tykkere. Efter en måneds tid kan man virkelig mærke forskel. Lad det virke i et par minutter.

Russian imperial shampoo, Philip B hos Stylebox.dk 460 kr.

4 / 7

Aroma therapy conditioner fra Tromborg er en balsam, som plejer håret uden at gøre det flyvsk.

Aroma therapy conditioner, Tromborg 190 kr.

5 / 7

Tør håret godt igennem med en føntørrer. Det skal tørres helt, ellers risikerer du, at håret klasker sammen bagefter.

Hårtørrer, Tony&Guy hos Magasin.dk 599 kr.

6 / 7

Slut af med en smule tørshampoo. Lad være at komme for meget i af gangen - det er bedre at sprøjte lidt, og bygge op stille og roligt, mens du roder op i håret.

Dry shampoo, Matas 60 kr.

Få flere tips til gode tørshampooer i Costume.dk's test her.

7 / 7

Hvis håret i løbet af dagen klasker lidt sammen igen, kan det med fordel redes igennem med en god svinehårsbørste. Jeg anbefaler Mason Pearson, hvorefter der kan genopfriskes med lidt tørshampoo.

Handy bristle, Mason Pearson hos Barnholdts.com 1.100 kr.

Psst … Få flere tips til fyldigt hår og bliv guidet af Nicci Welsh og Costume.dk i denne video.

Mere om Hår? Få Costumes nyhedsbrev