© costume.dk

Urban elegance

Avedas chefstylist, Allan Ruiz, havde ladet sig inspirere af urban street style, da han skabte hår til modellerne hos Ann Yee - sådan genskaber du looket

Ved dette års New York Fashion Week, blev modellerne hos Ann Yee sendt på catwalken med smukt, urbant hår. Chefstylisten hos Aveda havde ladet sig inspirere af urban street style, og udtaler selv om looket:

“The hairstyle represents urban street style colliding with shiny, modern elegance”.

Det færdige look ser således ud og nu kan du selv genskabe looket ved at følge seks enkle steps:

Step 1

Spray en smule Aveda Pure Abundance Style Prep i det tørre hår, og føntør glat med en stor rundbørste - dette vil tilføje den tekstur, der skal til for at skabe dette look.

Step 2

Del håret i tre lige store dele (højre, midt og venstre) og brug Aveda Phomollient Styling Foam i de to yderste dele (højre og venstre side), for at sikre et rent look, der er skinnende uden at virke tyngende på håret.

Step 3

Begynd forsigtigt at flette de to yderste dele af håret i to fine, stramme fletninger, der går fra tindingen og ned til midt på nakken. Saml dem begge med en gennemsigtig elastik.

Step 4

Saml den sidste og øverste del af håret, og begynd at "rulle" håret. Fastgør det derefter med en hårnål ud for det ene øre - omtrent samme sted som fletningen slutter.

Step 5

Glat resten af håret så det falder fint over skuldrene og dækker den gennemsigtige hårelastik, som samler fletningerne i nakken. Brug Aveda Control Force Firm Hold Hair Spray for at skabe hold og samling på det fine, glatte hår.

Step 6

Afslut looket med Aveda Brilliant Spray on Shine for at undgå fehår og "afstikkere".