© Marchesa AW14 / Anna Stockland

Videoguide: Sådan laver du Cornrows

Cornrows har indtaget pladsen som sæsonens mest populære frisure. Se hvordan du selv kan lave de cool fletninger med denne videoguide

Cornrows er en af sæsonens mest hypede frisurer, og tendensen har både været vist på modellerne på runwayen til modeugerne og i kampagner for de internationale modehuse dette efterår (se herunder). Nederst i denne artikel får du en videoguide, så du kan se, hvordan du nemt kan lave dine egne cornrows, men inden du selv giver dig i kast med at flette, kan du lade dig inspirere til forskellige typer af de cool fletninger her.

Smukke Kristen Stewart rocker rå cornrows med fylde på toppen i Chanels aktuelle Paris-Dallas-kampagne.

Cornrows på den "enkle" måde: Marc by Marc Jacobs viser i sin kampagne dette efterår en oversized version af sæsonens cornrows.

Den smukke blogger, Alexandra, fra 4thandbleeker.com viser fine og feminine versioner af cornrows frem på sin blog. Bemærk de fine blomsterdetaljer i billedet til venstre.

Se hvordan du trin for trin laver dine egne cornrows, når den prisvindende hårstylist, Errol Douglas, i samarbejde med Vogue guider dig trin for trin i denne video:

I det nye Costume 152 kan du læse tips til og få inspiration til cornrows samt blive klogere på, hvilke produkter du skal bruge for at lave de cool fletninger selv.