Hanni Gohr: “Hvis man vil undgå bekymringsrynker, skal man investere i dette”

Vi har mødt model Hanni Gohr til en snak om hudpleje, og det uundværlige produkt, der glatter hendes hud ud hver eneste dag

Mild skønhed © Philip Ørneborg
1 / 7

Mild skønhed

37-årige Hanni Gohr, model, bor på Frederiksberg med sin kæreste og hans to teenagedøtre. Hun er den heldige indehaver af et dampbad, der sammen med fugtende pleje og ansigtsmassage er fast del af hendes omhyggelige skønhedsrutiner. Få hendes bedste tips og skønhedsanbefalinger her.

Psst ... Det her skal du bede din frisør om

© Philip Ørneborg
2 / 7

HVILKE PLEJEPRODUKTER BRUGER DU TIL DAGLIG?

“Jeg bruger altid serum efterfulgt af olie og dagcreme. Alt efter om det er sommer eller vinter, påfører jeg en eller flere dråber olie, og for tiden blander jeg ansigtscremen Açai anti-stress fra Rudolph Care med et par dråber af olien Blue beauty drops fra Raaw by Trice. Jeg elsker fugt, og om aftenen smører jeg derfor ekstra olie i ansigtet, fordi der gør det ikke noget, at man ser lidt fedtet ud. Jeg går også op i min ansigtsrens – jeg er grundig med den, men bruger kun milde produkter. Særligt om øjnene passer jeg på mine øjenvipper og den tynde hud. Om øjnene bruger jeg renseolien Remove fra Aesop og renser resten af ansigtet med Miracle cleanser fra Aurelia.”

HAR DU ET GODT TIP TIL AT FÅ LIV I ANSIGET OM MORGENEN?
“Drop kaffen, og drik en masse grøn te i stedet. Og stå op lidt tidligere, og giv dig tid til at vågne, så du ikke skal stresse ud ad døren. Et andet godt tip er at påføreEye love roll on fra RAAW by Trice under øjnene, hvor der sjovt nok er koffein i. På den måde får jeg alligevel lidt morgenkaffe om morgenen, som under øjnene opstrammer og mindsker de mørke rande.”

© Philip Ørneborg
3 / 7

HVORDAN PLEJER DU HÅRET?

“Jeg får det farvet i en naturlig blond farve. Det er mit faste look. Men mit hår er dejligt nemt og passer ret meget sig selv – med lidt hjælp fra Living Proofs Restore shampoo og balsam. De er virkelig gode. Jeg bruger også balsam i hele håret, hvilket gør, at jeg ikke længere får tør hovedbund.”

© Philip Ørneborg
4 / 7

HVAD ER DIT BEDSTE SKØNHEDSTIP?

“Køb noget til at massere dit ansigt med. Jeg bruger en sugekop fra Sard eller en jaderulle, som jeg ruller på huden med en fugtende maske under, eller når jeg vil massere min daglige pleje ekstra dybt ind i huden. Jeg tror på, at hvis man gerne vil undgå alle bekymringsrynker, skal man investere i et af disse redskaber eller en gua sha-sten. Jeg prøver at bruge dem så ofte som muligt, fordi jeg virkelig kan mærke, at det gør en forskel – især ved linjerne omkring brynene. Jeg er også stor fan af ansigtsmasker og er så heldig at have et dampbad, som jeg elsker at sidde i og få renset ud. Her bruger jeg ofte en dybderensende maske med ler eller en peeling og afslutter altid med en fugtende maske, som jeg lader sidde natten over.”

HVORDAN GØR DU DIG KLAR TIL AT GÅ UD?

“Om vinteren bruger jeg ofte en frugtsyremaske, for tiden Peeling solution fra The Ordinary, inden jeg skal ud. Den skal virke i omkring fem til ti minutter. Efter den er renset af, er jeg først lidt rød, men det aftager, og så har jeg bare den vildeste glød. Som efter en tur i sauna, eller hvis du udelukkende havde levet økologisk hele livet. Efter frugtsyren lægger jeg min sædvanlige fugt, og så er jeg klar. Jeg vil dog aldrig bruge frugtsyre om sommeren eller på solrige dage, da det kan skade huden.”

© Philip Ørneborg
5 / 7

HVAD DUFTER DU AF?

“Jeg har brugt Stella McCartneys Stella for evigt. Men jeg bruger primært parfume i weekenden, da jeg ikke er så glad for skrappe dufte og fortrækker milde naturprodukter. Jeg bruger heller aldrig parfume direkte på kroppen, men i stedet i håret eller på tøjet.”

© Philip Ørneborg
6 / 7

HVORDAN HOLDER DU DIG SUND?

“Jeg løber og går til hot yoga og reformer pilates. Jeg har altid holdt af at træne og gør det to til fem gange om ugen. De seneste syv år har jeg dyrket yoga, og jeg synes, det er virkelig fedt. Jeg føler, at det har en anti age-effekt på kroppen, fordi du lærer at afspænde alle muskler – også dem i ansigtet. Jeg tager Vitadaily fra Vitaviva og supplerer med tilskuddet Mood formula og Wrinkles away i håb om, at rynkerne forsvinder.”

© Philip Ørneborg
7 / 7

HVAD ER DIN GO-TO MAKEUP?

“På gode dage bruger jeg ikke noget. På de lidt mindre gode dage er det enten kun mascara eller mineralfoundation fra Tromborg og concealer fra Miild. Jeg dækker aldrig under øjnene, fordi jeg godt kan lide mine rande. Som model har man tit meget makeup på, og derfor begynder man at se det skønne i at være naturlig. Men jo, mine øjne popper da også lidt mere, når jeg får mascara på.”

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev