© Christiane Schaumburg-Müller/Oslo Skin Lab

Christiane løfter sløret: Disse skønhedstips sværger jeg til og prioriterer i en travl hverdag

Den smukke tv-vært og forretningskvinde giver svar på, hvilke beautytips hun ville ønske, hun havde kendt tidligere.

Du kan lige nu se hende som vært på Vild med dans, men du er nok stødt på hende før som skuespiller eller forretningskvinde. Der er mange ting, vi beundrer ved 37-årige Christiane Schaumburg-Müller, og en ting på listen er uden tvivl hendes smukke hud og iøjnefaldende udstråling.

Heldigvis har vi fået lov til at komme tættere på hendes hemmelighed. Her får du svar på, hvilke beautyhacks, hun elsker, og hvordan hun får integreret sine rutiner i en hektisk hverdag.

Hvilke beautytips ville du gerne have kendt noget før?

“Jeg er ret overbevist om, at det at pleje huden indefra er essentielt i forhold til at kunne pleje den udefra. Vi køber cremer i dyre domme, men hvis huden ikke er mættet indefra, kan de dyre cremer ikke gøre deres arbejde ordentligt. Det ville jeg gerne have været oplyst om noget tidligere. Det var egentlig rent tilfældigt, at jeg mødte en sygeplejerske, som var gået ind i cremeindustrien, der fortalte mig om, at det er alfa omega at pleje huden indefra med kosttilskud, vand, god kost osv. For mig gav det mega meget mening.”

Hvordan har det ændret dine vaner og din hud?

"Jeg tror på gode fiskeolier, og sunde olier generelt, vitaminer og kollagenpulver. Og efter jeg begyndte at tage kollagenpulver og drikke sunde olier, er der ingen tvivl om, at min hud har fået mere glød og er blevet mere sund at se på i form af fugt, elasticitet osv."

© Oslo Skin Lab

Hvad er vigtigst for dig at huske, hvis du har en travl morgen?

"Jeg har altid en travl morgen, for jeg prioriterer søvn rigtig højt. Men jeg når altid en kop kaffe, en ostemad og mit kollagenpulver. Nogle gange bliver kaffen og ostemadden to go, og kollagenpulveret kommer jeg i min vandflaske. Jeg har nemlig altid en halv liters vandflaske med mig, og så bliver jeg motiveret til at skulle drikke en halv liter vand for at få alt pulveret, ellers er umuligt for mig at drikke et stort glas vand som det første om morgenen."

Hvorfor føler du, at kollagenpulver gør en forskel?

"Jeg begyndte faktisk på kollagenpulveret ‘The Solution’ fra Oslo Skin Lab, længe før jeg blev ambassadør for dem, fordi en kosmetolog efter en ansigtsbehandling anbefalede mig kollagenpulver. Det har været en del af min rutine så længe – og jeg bliver kun ældre, og har derved kun mere og mere brug for det! Haha. Lige nu har jeg det virkelig godt med mig selv, min alder og mit udseende, og jeg ved, at de ting, jeg gør for at pleje min krop har en virkning. Oslo Skin Labs pulver har en dokumenteret effekt, og jeg tror virkelig på, det at pleje ens hud indefra er super vigtigt."

Er der noget, du gerne vil blive bedre til?

"Jeg vil ikke lyve; jeg er glad for solen. Jeg kan ligge i timevis og slappe af og læse bøger i bagende hede. Men jeg ved også godt, at det er det værste, jeg kan gøre. Så jeg smører mig ind i faktor 50, men det er ikke altid, jeg husker at gøre det flere gange. Det er for dårligt, og jeg skal blive bedre til det. De sidste tre år har jeg i stedet taget spraytan, inden jeg tog på ferie, så jeg med det samme har set solbrun ud og ikke haft stress over at skulle sidde i skolen. Derudover har jeg mit kollagenpulver med på ferierne, som jo også er med til at beskytte huden mod UV-strålerne."

The Solution™ er nomineret til Costumes Skønhedsfavoritter 2019 i kategorien 'Inner Beauty'.

© Oslo Skin Lab

Om The Solution fra Oslo Skin Lab

The Solution™, som er nævnet i artiklen, er hydrolyseret kollagenpulver, der bidrager til at øge hudens elasticitet, udglatter huden og giver færre rynker og mindre appelsinhud. Produktet har ikke kun effekt på et enkelt område, men gavner hele din krop, så du får glattere og mere jævn hud overalt. The Solution™ består af 2,5 gram kollagenpulver uden smag eller lugt, så det kan blandes op med din morgenkaffe, smoothie eller, som Christiane gør, med en stor flaske vand.

Få 50 % rabat på kollagenpulver

Hvis du kunne tænke dig at prøve kollagenpulveret The Solution™, kan du lige nu som Costume-læser få lov til at spare penge. Ved at bruge linket her får du nemlig helt automatisk 50 % rabat på første pakke på medlemsskab. Herefter får du alle fremtidige pakker på 30 % rabat – en pris på 349 kroner månedligt.

En pakke af The Solution™ består af 28 små poser med dagsdoser af kollagenpulveret, som er nok til fire ugers brug.

Læs mere på Facebook og Instagram.