I mit toiletskab: Camille Berner

Costumes digitale modechef har inviteret indenfor til et kig på sit badeværelse. Læs her hvordan Camille holder sin hud pæn og hvilke skønhedsprodukter, hun ikke kan leve uden

I mit toiletskab er en artikelserie på Costume.dk, hvor vi besøger cool og inspirerende damer på deres badeværelse. Denne gang er det Costume.dk og Stylista.dk's digitale modechef, Camille Berner, der inviterer indenfor og viser sin toilethylde og sine favoritprodukter frem.

HJEMME HOS CAMILLE BERNER
“Jeg voksede op i Frederikssund på Sjælland, som er en provinsby med en masse scootere og bodybuildertyper, i hvert fald i 90’erne. Jeg flyttede derfra som 19-årig, lige efter gymnasiet, for at komme til København, hvor jeg drømte om at blive en af de cyklende piger med blomster på cykelkurven - noget jeg aldrig blev, da jeg egentligt ikke kan fordrage at cykle. Senere begyndte jeg at læse jura på Københavns Universitet sideløbende med, at jeg arbejdede hos Trendsales. En dag kom en mulighed for at avancere, og den tog jeg, hvorfor jeg afsluttede min jurauddannelse efter min bachelor. Siden da har min karriere været centreret omkring en skærm og online medier - til mit held, da det lader til, at det der internet er kommet for at blive. I dag er jeg 31 år og digital modechef hos Benjamin Media med det daglige ansvar for Costume.dk, Magasinetliv.dk, Anywear.dk og Stylista.dk."

[](//dk.pinterest.com/pin/create/extension/)

HUDPLEJE “Jeg er ret heldig med min hud, og det er sjældent, at jeg har bumser. Det sker selvfølgelig, men efter jeg har købt en rensebørste fra Clarisonic, har jeg ikke haft en eneste. Jeg renser min hud to gange dagligt med Bioderma og bruger efterfølgende en creme, som jeg for nyligt impulskøbte fra Charlotte Tilbury. Den hedder noget med ’Magic creme’ og er ret lækker. Jeg er i det hele taget ret let at overbevise, hvis indpakningen er flot eller den har en magisk historie eller et flot navn. Normalt bruger jeg produkter fra Environ med A-vitamin, som er et ret spændende system, hvor man efter brug i længere tid kommer op i niveauer. Det er næsten som Scientology - bare billigere."

[](//dk.pinterest.com/pin/create/extension/)

“Jeg elsker at bruge Rudolph Cares håndcreme, og til kroppen bruger jeg La Roche-Posay, fordi jeg godt kan lide konsistensen, og så har den en pumpe, hvilket er praktisk. Jeg ELSKER desuden selvbruner, som er et absolut must, hvis jeg skal have bare ben. Jeg vil anbefale den fra James Readtil kroppen og Garniers Ambre Solaire Spraytil ansigtet. Jeg er lidt nervøs for, at den er udgået, for den er svær at finde, så derfor har jeg hamstret et lager, jeg fandt i Matas i Hornbæk i sommers."

MAKEUP & HÅR “Jeg går ikke rigtig med makeup. Lige nu er jeg inde i en periode, hvor jeg kun bruger øjenskyggen Wedge fra Mac - en farve som har fulgt mig i snart ti år - og så kan jeg godt lide at bruge Smashbox’ O-Glow på læberne: Den er egentlig til kinderne, men er fin til læberne også. Jeg får desuden ordnet mine bryn cirka en gang om måneden af dygtige Trine fra BrowWow, og så får jeg ordnet negle med shellack hos Nails Cph. hver tiende dag. Det er selvforkælelse i yderste potens, og jeg vil nødigt undvære det."

[](//dk.pinterest.com/pin/create/extension/)

“Jeg bruger shampoo og balsam fra Kevin Murphy og vasker hår hver anden dag. Mens det stadig er vådt, bruger jeg Moroccanoil Treatment Light i spidserne, og så føntørrer jeg det. De dage, hvor jeg ikke vasker det, bruger jeg tørshampoo, enten fra Batiste eller fra Klorane. Jeg får mit hår farvet og klippet af Mie fra Studio Cim Mahonyeller hos Søren Hauch, som er fantastiske til lyst hår. Jeg er i gang med at gro mit hår langt. Jeg synes, det er sidste chance, inden jeg bliver for gammel til det."

DUFT “Førhen brugte jeg udelukkende Stella McCartneys Stella, men efterhånden kunne jeg ikke længere selv dufte den. Så derfor veksler jeg lige nu mellem Replica Beach Walk fra Maison Martin Margiela {"target":"_blank"}), Balenciagas Florabotanicaog Balenciaga Paris eller Chloés Love– hvad kan jeg sige, jeg er en duft-slut."

[](//dk.pinterest.com/pin/create/extension/)