I mit toiletskab: Christel Winther

Vi har besøgt model og PR-manager for Storm & Marie til en snak om sine prisvenlige tips til fyldigt hår, og makeuptricket, som altid giver en masse komplimenter

© Petra Kleis
1 / 8

Christel Winther, 29 år, model og PR-manager hos Storm & Marie, spiser chokolade hver dag, elsker at gå uden makeup og er i de seneste par år begyndt at interessere sig mere for at pleje sin hud med enkle og effektive rutiner.

Kig med på hendes skønhedshylder i lejligheden på Vesterbro, hvor hun bor sammen med sin søn Bille Max og katten Bob.

© Petra Kleis
2 / 8

HVORDAN HAR DINE SKØNHEDSRUTINER ÆNDRET SIG MED TIDEN?

“Tidligere gik jeg ikke op i hudpleje, men da arbejdet som model kræver en pæn hud, er jeg begyndt at bruge mere tid på den daglige pleje. Jeg tørbørster mit ansigt hver morgen med en ansigtsbørste, der er med til at mindske de mørke rande, det giver at være alenemor. Jeg dæmper dem også med en øjencreme fra Raaw in a Jar. Derudover bruger jeg face mist og ansigtscreme fra Karmameju både morgen og aften, og om morgenen afslutter jeg altid med ansigtsolien Nutri gold fra L’Oréal, der giver huden den flotteste glød.”

© Petra Kleis
3 / 8

HVILKET PRODUKT KAN DU IKKE UNDVÆRRE?

Min balm til kroppen fra Karmameju, fordi den fugter min tørre hud og efterlader et smukt skær. Den er også flot på ansigtshuden, hvor jeg bruger den til at give ekstra glød. Og så elsker jeg duften. Den dufter så godt, at jeg nogle gange bruger den i stedet for parfume.”

© Petra Kleis
4 / 8

HVAD ER DIT BEDSTE MAKEUP-TIP?

“Highlighter. Jeg bruger ikke makeup så ofte, men når jeg bruger min highlighter fra Tom Ford-paletten Shade and illuminate, får jeg altid at vide, at jeg ser frisk ud. Jeg dupper highlighteren på kindbenene, i øjenkrogen og på næsetippen, og det virker altså.”

© Petra Kleis
5 / 8

HVAD GØR DU FOR AT SE FRISK UD OM MORGENEN?

“Jeg føler mig meget friskere, efter at jeg har givet ansigtet et pift med min face mist, og så hjælper det at drikke et stort glas vand og en kop kaffe. På fotoshoots elsker jeg, når makeupartisterne lægger kølende øjenmasker på mine øjne, fordi det beroliger huden og dæmper en eventuel hævelse.”

© Petra Kleis
6 / 8

HVORDAN PLEJER DU DIT HÅR?

“Jeg reder håret morgen og aften med min børste fra Mason Pearson og vasker det hver tredje dag. Inde i badet reder jeg det også igennem, imens jeg har balsam i det. Det er jeg nødt til, fordi jeg har så stort og tykt hår, der hurtigt bliver kruset og filtret. Efter badet sprayer jeg Matas’ Silkeprotein balsamspray i det våde hår, hvilket gør det nemmere at rede ud. Jeg lader altid mit hår lufttørre, fordi jeg føler, at det ser tørt ud, og at mine krøller forsvinder, hvis jeg bruger en hårtørrer.”

© Petra Kleis
7 / 8

HVAD ER DIT BEDSTE RÅD TIL VOLUMEN I HÅRET?

“Når jeg vil have mere fylde i håret, bruger jeg hårpudder fra Schwarzkopf. Jeg drysser en lille mængde i hænderne og fordeler det i håret. Det giver en stor effekt.”

© Petra Kleis
8 / 8

HVORDAN HOLDER DU DIN KROP SUND?

“Jeg går til barre, som er en blanding af pilates og ballet hos Yo Studios. Det er en træningsform, der passer mig godt, fordi jeg kan have tendens til at blive for tynd. Derfor skal jeg ikke forbrænde for meget under træningen, tværtimod. Jeg spiser også chokolade hver aften for netop at holde vægten oppe. Jeg elsker at bruge min krop og elsker at løbe, men gør det ikke så ofte, fordi jeg er bevidst om, at jeg taber mig hurtigt. Så for mig handler det om at finde den rette balance.”

HVAD ER DIN SKØNHEDSHEMMELIGHED?

“Jeg synes, det er vigtigt at lytte til, hvad din krop har lyst til, i stedet for at gå alt for meget op i de seneste sundhedstendenser. Jeg tror heller ikke, at det er godt at nægte sig selv noget. Har din krop lyst til et stykke chokolade, er det bedre at give efter end at forbyde sig selv det og så i stedet komme til at spise alt muligt andet.”

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev