I mit toiletskab: Helene Skytte

Vi har besøgt Gannis PR- og Kommunikationschef, Helene Skytte, der deler ud af sine bedste skønhedsprodukter og viser den juice, som holder hende sund i en travl hverdag

Ganni: Helene skytte deler sine bedste skønhedstip til smuk hud og fyldigt hår © Philip Ørneborg
1 / 8

Helene Skytte, 37 år, er PR- og Kommunikationschef hos Ganni og går med egne ord ‘virkelig meget op i hudpleje’. Det betyder, at hun holder sig opdateret på nye produkter og har sine ansigtsbehandlinger og frisøraftaler fast booket i kalenderen.

Læs om hendes favoritprodukter og bedste skønhedstips her.

Psst ... De 5 bedste hårprodukter ifølge Gigi Hadids frisør

© Philip Ørneborg
2 / 8

HVORDAN SER DIN DAGLIGE SKØNHEDSRUTINE UD?

“Jeg starter hver dag med et morgenbad. Der bruger jeg altid Rudolph Care Facial scrub og body scrub – så føler jeg mig mest ren og frisk. Min facial scrub tager jeg på og lader sidde som en maske, mens jeg gør ungerne klar før mit bad. Efter badet bruger jegRudolph Cares Body balm på kroppen, der giver mig følelsen af gennemfugtet hud. I ansigtet bruger jeg først Chanels Sublimage L’extrait, og derefter blander jeg to sera fra Ling Skincare – for eksempel K-vitamin og Apple Serum. Når de er trængt godt ind, dupper jeg en dagcreme fra Ling ind i huden og tager gerne en CC-creme ovenpå. Jeg kan også godt lide at bruge lidt ekstra ansigtsolie, lige inden jeg går ud ad døren, så mit ansigt har masser af fugt og glød.”

© Philip Ørneborg
3 / 8

HVILKET PRODUKT KAN DU IKKE UNDVÆRRE?

“MinCC-creme fra Juice Beauty vender jeg altid tilbage til. De kalder det selv et 12-i-1-produkt, fordi den har så mange gode egenskaber. Jeg hader følelsen og looket af pudder og foundation, og denne her creme dækker kun det, den skal, og har samtidig et godt solfilter. Den er økologisk og dufter dejligt friskt af citron. Derudover bruger jeg concealeren fra Glossier, der er fugtgivende og cremet. I tasken har jeg altid min Chanel blush-stift og highligther med mig og tager dem på i løbet af dagen inden møder og den slags – så synes jeg, at jeg ser friskere ud. Det samme gælder Lip2Cheek fra RMS, som jeg bruger til at friske læber og kinder op med.”

© Philip Ørneborg
4 / 8

HVAD GØR DU FOR AT HOLDE DIT HÅR SMUKT?

“Mit hår er meget tykt. Derfor vasker og føntørrer jeg det også kun én gang om ugen. Min mand ved godt, det er noget, der kan tage et par timer, når jeg siger, jeg går op og vasker hår. Jeg vasker det altid to gange og kommer så balsam og hårkur i. De fleste af mine hårprodukter er fra Organic Hair Spa, og så bruger jeg fast min hårbørste fra Mason Pearson. I løbet af ugen bruger jeg ret meget tørshampoo til at friske håret op med. Hver tredje måned bliver jeg klippet og får striber hos DollFace i København. Det tager hundrede år, men er en vigtig del af min rutine for at se velplejet ud.”

© Philip Ørneborg
5 / 8

HVORDAN HOLDER DU DIN KROP SUND?

“Lige nu er jeg på barsel, og der ryger en del hvedebrød og latte ind, men til gengæld går jeg virkelig meget hver dag og drikker en del Frankly Juice, der er økologisk og koldpresset. Så ved jeg, at jeg i det mindste får mine vitaminer. Jeg går ikke vildt meget op i, hvad jeg spiser, men morgenmad er vigtigt i vores familie. Vi bruger tid på at skære frugt ud til vores skyr og spiser altid sammen og sørger for ro i forbindelse med måltidet. Lige for tiden træner jeg efterfødselspilates to gange om ugen, og når jeg ikke er på barsel, træner jeg i Energii en dag efter arbejde og en enkelt aften – og så løber jeg en tur rundt om Damhussøen et par gange om ugen.”

HVAD KAN DU IKKE MODSTÅ?

“Chokolade og slik. Jeg har en sindssygt sød tand og spiser dagligt søde sager.”

© Philip Ørneborg
6 / 8

DU REJSER MEGET MED DIT ARBEJDE. HVORDAN OPRETHOLDER DU DINE RUTINER?

“Jeg har virkelig mange produkter og tager dem med mig, når jeg rejser, så mine rutiner ikke ændrer sig. Jeg tjekker stort set altid min bagage ind – selv på korte ture, men jeg har også en del af mine produkter i rejsestørrelser. Jeg renser altid min hud godt om aftenen på samme måde som derhjemme og drikker masser af vand og god, vitaminfyldt juice undervejs. Jeg har også altid en face mist med mig i tasken, så min hud ikke dehydrerer.”

© Philip Ørneborg
7 / 8

HVAD ER DIT BEDSTE SKØNHEDSTIP?

“Brug altid produkter med solfaktor. Og så synes jeg, at man skal prioritere at få ansigtsbehandlinger. Jeg kan virkelig se en forskel på min hud, og samtidig er det en skøn måde at slappe af på.”

© Philip Ørneborg
8 / 8

HVORDAN FORKÆLER DU DIG SELV?

“Med mine ansigtsbehandlinger hos DollFace hver fjerde uge. Jeg booker tid lang tid i forvejen, så de ligger fast i min kalender, og jeg holder altid mine aftaler. Min hud og mit hår betyder meget for mig, og jeg bruger både meget tid og penge på det og holder mig hele tiden opdateret om nye produkter på beautyblogs, i blade og på nettet. Jeg bruger ikke meget makeup, så det er helt klart mest cremer og sera, som mine penge går til.”

MERE FRA COSTUME

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev