I mit toiletskab: Josephine Bredsted

Josephine Bredsted er showroom manager hos Ganni og selverklæret beauty-nørd – og det kan ses på hendes toiletskab, der bugner af lækre skønhedsprodukter

I Josephines toiletskab © Privat / Josephine Bredsted
1 / 6

I Josephines toiletskab

“Jeg hedder Josephine, er 27 år gammel og bor med min kæreste på Østerbro.

Jeg arbejder for Ganni som showroom manager, og tager mig af dansk og udenlandsk presse. Jeg elsker mit job og kunne ikke forestille mig at arbejde for et sejere brand eller noget andet sted. Mit job er utroligt socialt og det er klart det, der driver mig.”

Hud © Privat / Josephine Bredsted
2 / 6

Hud

“Jeg bruger MANGE produkter. Jeg er en smule besat af skønhedsprodukter, og jeg nørder generelt meget over beauty. Jeg er altid klar på at prøve nye produkter, men er også bevidst om, at de ikke må indeholde for meget parfume eller hormonforstyrrende ingredienser.

Hver aften inden jeg skal i seng, bruger jeg gerne 30 minutter på at gøre mig klar. Min Clarisonic-børste er uundværlig, og jeg bruger den sammen med min Vichy Normaderm-rensegel. Den renser huden helt til bunds, og hvis man har en høj talgproduktion, hjælper den på stoppede porer og talgknopper.

Til at fjerne makeup, bruger jeg Biocleanse-makeupfjerner fra Estelle & Thild, som nænsomt fjerner mascara og makeup, uden at det svier på huden. Jeg har, hvad man kalder en kombineret hud med fedtet T-zone, men min hud er samtidig tør og sensitiv.

Efter jeg har renset min hud, bruger jeg Dual moisture emulsion fra Ling. Det er et genial miks af skintonic, serum og olie. Du bruger den under din serum, og den gør huden så lækker og fugtet. Det er seriøst et mirakelmiddel mod tør skandinavisk hud.

Herefter bruger jeg serum fra Bioeffect og natcreme fra Purely Professional. Purely Professionel er klart min favorit blandt danske skønhedsmærker. Deres produkter er så rene og effektive, og de giver ret tydelige resultater efter kort brug. Om dagen bruger jeg deres dagcreme, som har SPF 20.

Min mor har lært mig, at man altid skal have solcreme på, og hvis man ser på, hvor smuk hendes hud er, tror jeg på, hun har ret.

Jeg bruger også ofte masker, gerne flere gange om ugen. Jeg starter altid med at eksfoliere min hud med Face scrub fra Trine's Wardrobe. Den indeholder arganolie, så huden er blød og fugtet bagefter.

Derefter bruger jeg Deep cleansing detox mask fra Estelle & Thilds Biocleanse-serie til at rense porerne i dybden.

Jeg slutter af med Lings Ginseng therapy moisture mask. Den gennemfugter huden og lukker porerne igen, og ens hud ser altid helt perfekt ud bagefter. Den kan også bruges som en beroligende maske, hvis man har fået for meget sol eller frost. Til sidst slutter jeg af med Oil 1 fra Purely Professional, og den bruger jeg både til ansigt, krop og hår.

Til min krop bruger jeg en gang om ugen en old school hamphandske sammen med Trine's Wardrobe Body scrub, gerne sammen med et karbad. At have et karbad er den største luksus.”

Makeup © Privat / Josephine Bredsted
3 / 6

Makeup

“Jeg går næsten aldrig uden makeup, også selvom jeg bare skal til bageren en søndag. Jeg føler mig klart mest tilpas med makeup.

Til hverdag bruger jeg La Roche Posays Compact powder, som dækker huden pænt uden man føler, man er helt malet til.

Hvis jeg har lidt urenheder eller sorte rande under øjnene, bruger jeg Macs Select cover-up. Den dækker effektivt og trænger hurtigt ind i huden, så den ikke kan ses. Jeg bruger selvfølgelig min lyserøde Beautyblender til at pålægge den med. Hvis man lægger makeup med en beautyblender, kan selv billig foundation eller concealer se helt fantastisk ud. Det gør virkelig en stor forskel på, hvordan det blender ind i huden.

Jeg bruger Macs Zoom lash mascara, og meget af den, til at gøre mine vipper fremtrædende. Jeg har naturligt lange vipper, men det er klart mine øjne, jeg fremhæver mest ved mit ansigt.

Til fest bruger jeg gerne mine øjenskygger fra Dior i brune nuancer til at skabe et lidt smokey look. Min highlighter fra & Other Stories fanger lyset flot på mine kindben og under brynet.”

© Privat / Josephine Bredsted
4 / 6

“Jeg bruger Maria Nila True soft shampoo og balsam. De er bare vildt lækre, og håret bliver så overdrevet blødt.

Bagefter bruger jeg Treatment 1 fra Purely Professionel, som er en leave-in-hårkur, der plejer håret.

Ligesom næsten alle andre piger, har jeg også en Mason Pearson-børste. Jeg bruger den flittigt, da jeg kun vasker hår to gange om ugen, og derfor reder mit hår meget.

Mellem mine hårvaske bruger jeg Maria Nila Dry shampoo.

Jeg er også blevet en kæmpe fan af scrunchies til at sætte mit hår op med. Ganni er begyndt at lave de fineste scrunchies af ren silke i alle mulige prints. Jeg bruger dem både i håret og som armbånd.”

Duft © Privat / Josephine Bredsted
5 / 6

Duft

“Der er ikke noget bedre end velduftende, bløde hænder, og til det elsker jeg det norske mærke Sprekenhus. De laver de lækreste håndsæber og cremer, og så er de så flotte at have stående på badeværelset.

I forhold til parfumer, har jeg aldrig været glad for maskuline dufte. Min kæreste og jeg har ofte diskuteret dette, da jeg bedre kan lide hans parfumer end mine egne – han er dog ikke så glad for, at jeg godt kan lide at have maskuline parfumer på. Det kan jeg egentligt også godt forstå.

Jeg skifter tit fra dag til dag med hvilke parfumer, jeg bruger. Dem, jeg bruger mest lige nu, er Aqua di Parmas Fico di amalfi og Hermès’ Des merveilles.”

Bedste skønhedstip © Privat / Josephine Bredsted
6 / 6

Bedste skønhedstip

“Brug penge på at få en skønhedsbehandling i ny og næ. Det er den dejligste luksus, og man lærer så meget om sin hud fra eksperterne.”

DET SENESTE NYE DIREKTE TIL DIG

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev