I mit toiletskab: Louise Kaae

Kom med indenfor i indehaveren af Stræk og Bøj, Louise Kaaes, fantastiske toiletskab fyldt med økologiske produkter, vand og den perfekte mascara

I Louise Kaaes toiletskab © Privat // Louise Kaae
1 / 7

I Louise Kaaes toiletskab

“Jeg hedder Louise Augusta Otterdahl Kaae, 42 år, og indehaver af Stræk og Bøj.

Jeg overtog butikken for 16 år siden efter min mor, og butikken har 32 år på bagen. I butikken sælger vi tøj og sko til ballet, dans, gymnastik og yoga, og jeg er dagligt taknemmelig for, at jeg kan forene min interesse for alle disse træningsformer med mit arbejde.

Jeg elsker min butik og gør en dyd ud af at have lækkert og feminint træningstøj, som ikke findes alle andre steder.”

Hud © Privat // Louise Kaae
2 / 7

Hud

“Jeg bruger gerne danske og rene produkter – ligesom jeg også gerne køber dansk og økologisk frugt og grønt. Jeg benytter derfor Amazing Space, Rudolph Care, Karmameju, Organic Parmacy, Jurqulie og Lubarol.

Jeg renser min hud med Organic Parmacys Carrot butter, som masseres ind i huden. Den er meget fugtgivende, og det er nødvendigt til min tørre hud. Jeg er opmærksom på ikke at bruge for meget vand, når jeg renser af, da det udtørrer min hud for meget.

Jeg bruger økologisk mandelolie til at fjerne min øjenmakeup.

De dage hvor jeg ikke bruger makeup, nyder jeg Jurliques Rosewater balancing mint, som er dejlig forfriskende.”

Makeup © Privat // Louise Kaae
3 / 7

Makeup

“Til hverdag bruger jeg altid en foundation, mascara og en læbepomade. Jeg er meget bevidst om valget af mascara – der er kun én for mig: Helena Rubinstein. Jeg bruger kontaktlinser, så den må ikke drysse.

Læbepomaden er også yderst vigtig. Jeg har et hav af dem. I tasken, bilen, butikken og så videre. De skal være fugtgivende og uden alverdens tilsætningsstoffer.

Til fest bruger jeg ofte lidt mere makeup. Dog ikke om sommeren, hvor det ikke er nødvendigt. Men om vinteren hjælper lidt rouge og øjenskygge ofte.

Jeg elsker velplejede negle – det er dog ikke min styrke. Men til fest og engang, når jeg ikke har så travlt som nu, vil jeg have neglelak på hver dag. Jeg har en stor svaghed for Chanels nude-farvede neglelak.

En god håndcreme er en nødvendighed for at få pæne hænder og pt er jeg meget glad for Lubarol’s nye håndcreme med ginger lemon. Deres læbepomade er også et hit.”

Hår © Privat // Louise Kaae
4 / 7

Hår

“Jeg vasker hår hver anden dag for at slide mindre på det. Jeg ville egentlig gerne vaske det mindre, men når jeg træner ofte, kan det bare ikke lade sig gøre. Men jeg vasker altid håret to gange, for at det er blevet rigtig rent og afslutter med en balsam.

Jeg er glad for Karmamejus shampoo og balsam og ellers bruger jeg også Sante. Specielt deres balsam er fantastisk.”

Duft © Privat // Louise Kaae
5 / 7

Duft

“Jeg kan egentlig bedst lige at dufte ganske svagt. Efter jeg har fået mine børn er jeg blevet mere sart og modtagelige for dufte, fordi jeg i mange år ikke brugte noget.

Jeg er glad for Karmamejus olie, som dufter lidt af spa. Af parfume er jeg glad for Tom Fords Neroli portofino, som er lidt sæbeagtigt. Jeg vil gerne dufte REN!”

Træning © Privat // Louise Kaae
6 / 7

Træning

“Jeg elsker at træne – og har altid trænet og været glad for at bruge min krop. Som barn har jeg trænet jazz, modern, gymnastik og utrolig meget klassisk ballet.

Min kærlighed er balletten, som har givet mig meget, blandt andet, disciplin, styrke, balance og en god kropsbevidsthed. Det har været en stor fordel senere hen, hvor jeg har kastet mig over pilates, løb, yoga og styrketræning.

På nuværende tidspunkt træner jeg meget med en dygtig træner, Henrik Withen. Jeg bruger ham som personlig træner, men jeg tager også hans hold.

Derudover er jeg med i en løbeklub, hvor vi løber klokken seks om morgenen, jeg elsker lyset og stilheden på dette tidspunkt, efterfuldt af en dukkert i havet. Skøn start på dagen.”

Bedste skønhedstip © Privat // Louise Kaae
7 / 7

Bedste skønhedstip

“Det er ikke så svært: søvn, vand, frisk luft og ro.”

Psst ... Kig ind i flere inspirerende kvinders toiletskabe her.

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev