I mit toiletskab: Maiken Julia Lonka

Den 34-årige partner hos Amaze Communication holder sin krop lækker med naturlige olier og har fokus på sine bryn. Få hendes bedste skønhedstips her

I Maiken Julia Lonkas toiletskab © Henrik Adamsen
1 / 7

I Maiken Julia Lonkas toiletskab

“Jeg er 34 år og oprindeligt fra Århus, men flyttede til København for tre år siden, da jeg fik job som brand manager hos Dennis Knudsen. Efter at have været selvstændig i eventbranchen i mere end syv år, trængte jeg til noget nyt.

Jeg er uddannet inden for kommunikation og oplevelsesøkonomi, og i dag er jeg partner i kommunikationsbureauet Amaze Communication, hvor vi er specialiseret i kommunikation og pr inden for helse og skønhed. Jeg arbejder som kommunikationskonsulent og elsker mit job!"

Hudpleje © Privat
2 / 7

Hudpleje

“Jeg er jo lidt af en shopper, hvad skønhedsprodukter angår, da jeg er omgivet af så mange skønne mærker qua mit arbejde og har en stor interesse i at teste produkterne, så jeg kender deres egenskaber og kan formidle dem.

Olier er et hit hos mig. Er jeg træt efter en lang dag på job, tager jeg et varmt bad og smører mig ind Weleda wildrose body oil, som både giver masser af fugt til huden og har en mild og beroligende duft af roser.

En anden favorit er Sard Kopenhagens arganolie, som blandt andet virker opstrammende på huden, og så kan den anvendes til både krop ansigt og hår. Det er altså praktisk!

Jeg er vild med et godt produkt til prisen – og her er Matas Striberne super stærke på god kvalitet til fornuftige priser. Jeg bruger for eksempel altid Matas’ solbeskyttelse til kroppen og deres nye sololie glæder jeg mig til at prøve til sommer.

For tiden er mine ansigtsplejeprodukter fra John Masters OrganicsVitamin c anti-aging face serum under Rose & apricot antioxidant day creme og den lækre øjencreme Firming eye gel.

Produkterne er spækket med økologiske aktive ingredienser, som virker opstrammende på huden og tilfører masser af fugt."

Makeup © Privat
3 / 7

Makeup

"Jeg går ikke med ret meget makeup – faktisk er jeg lidt kedelig, hvad det angår. Jeg kan godt lide, at min hud ser naturlig, men ensartet ud og at mine bryn ligesom bærer looket.

Jeg bruger altid Rimmel Wake me up concealer, som bare fungerer for mig – konsistensen er nem at arbejde med, og den dækker tilpas.

Til brynene vælger jeg Rimmels Brow this way kitog gel. Mineralpudder med spf20 og blush fra det lækre økologiske mærke, Green People, er også en del af min hverdagsmakeup.

Til vipperne har jeg en fantastisk mascara fraMagnetic Lash, og den er god til både hverdag og fest, da den består af to dele: en almindelig mascara og en fibermascara, som giver vildt lange vipper. Så mine vipper varierer efter humør og lejlighed.

Til fest bærer jeg læbestift. Ofte en nude farve fra Rimmels Lasting finish lipstick. Og engang imellem øjenskygge, hvor Green Peoples City sky eye duo er blandt mine favoritter."

Hår © Henrik Adamsen // Privat
4 / 7

Hår

"Jeg sværger til en god kur. Det kan virkelig gøre underværker for mit hår. Hair repair fra Stuhr er en fed og nærende kur, som gør mit hår blankt og blødt. Jeg forsøger at sætte tid af til, at lade hårkuren sidde i 10-15 minutter én gang om ugen.

For tiden bruger jeg Rønsbøls shampoo og conditioner, som er uden parfume og parabener og gør, hvad de skal: renser mit hår skånsomt, og de tynger ikke, hvilket er vigtigt for mig, da mit hår er fint og uden ret meget fylde fra naturens side.

En god børste er uundværlig, og her bruger jeg M. Cosmetics Wood cushion brush, som er lavet af vildsvinehår og fordeler hårets naturlige olier, hvilket giver en smuk glans til håret."

Duft © Privat
5 / 7

Duft

"Jeg har ret mange dufte og skifter imellem dem – ikke sådan fra dag til dag, men mere i perioder.

Clean Skin er en af mine favoritter. Duften er varm og sensuel samtidig med, den er ret diskret og enkel.

Også Nasengold #S er helt skøn – den er frisk, men afrundes med mere varme noter."

Træning
6 / 7

Træning

“Jeg løber cirka tre gange om ugen og træner mine arme imens. Jeg har nogle vægte til håndleddene, og så laver jeg øvelser for armene, når jeg løber. Det ser ikke smart ud! Men det virker.

Efter mine løbeture laver jeg øvelser for mave, ryg, baller og lår, inden jeg strækker ud. Det er en rutine, jeg har haft i mange år.

Egentlig vil jeg gerne gå i fitnesscenter til holdtræning, da jeg ikke altid presser mig selv nok, når jeg selvtræner, og det hænder også, jeg kommer afsted. Men det kniber med tiden, og så elsker jeg at træne i naturen. Det giver mig virkelig fornyet energi."

Vægte, Casall hos Stadium 249 kr.// Løbesko, Nike hos Stadium 1.099 kr. // T-shirt, Adidas hos Net-a-porter.com ca. 225 kr.// Løbetights, Nike hos Net-a-porter.com ca. 485 kr.

Bedste skønhedstip © Henrik Adamsen
7 / 7

Bedste skønhedstip

“Føler jeg mig sund og udhvilet, så føler jeg mig også smukkere. Og jeg tror, de fleste har det sådan. Det er ikke så meget et tip, men måske nærmere en påmindelse om, at nok søvn, sund mad og træning kan gøre rigtig meget for udseendet.

Og så prøver jeg altid at se en hård træning som forkælelse af mig selv – det er min tid til mig selv og noget, der skal nydes og ikke bare overstås. En positiv tankegang, som gør det lettere at bevare en god træningsrutine."

Sovemaske, Banjo & Matilda hos Net-a-porter.com ca. 2.615 kr.

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev