I mit toiletskab: Sanne Sehested

Det skal være effektivt og ikke tage for lang tid. Sådan lyder mantraet for skønhedsrutinerne hos Sanne Sehested, som er kreativ direktør for Gestuz

I mit toiletskab: Sanne Sehested © Martin Honoré
1 / 7

Det skal være effektivt, og det skal ikke tage for lang tid. Som kreativ direktør hos Gestuz har 42-årige Sanne Sehested en fyldt kalender, men hun prioriterer smuk hud, træning og tid med familien højt.

Vi har besøgt hende i Silkeborg, hvor hun bor med sin mand, deres to børn og familiens hund.

I mit toiletskab: Sanne Sehested © Martin Honoré
2 / 7

HVAD ER DINE HUDPLEJERUTINER?

“Jeg renser altid min hud morgen og aften med en renseskum fra Rudolph Care, og jeg bruger både nat- og dagcreme fra Radiance dna-serien fra Mesoestetic, der giver den blødeste hud. Kroppen tørbørster jeg og smører ind i en kropsolie fra Beauté Pacifique.

I mit toiletskab: Sanne Sehested © Martin Honoré
3 / 7

HVORDAN HOLDER DU DIN KROP SUND?

“Jeg træner fitness mindst to-tre gange om ugen, men noget af det absolut bedste, jeg ved, er at gå lange ture i skoven med mine børn og at bade i søen, der ligger fem minutter fra os. Det er virkelig afstressende.

Hver morgen tager jeg et ingefærshot fra Me & Ginger, der er hundrede procent økologisk og smager fantastisk.

Jeg elsker sund mad, men har også en frygtelig trang til slik og salte sager.”

I mit toiletskab: Sanne Sehested © Martin Honoré
4 / 7

HVILKE PRODUKTER KØBER DU IGEN OG IGEN?

Mineral foundation fra Tromborg og parfumen Tam dao fra Diptyque,som jeg af og til også mikser med andre af mine parfumer.”

I mit toiletskab: Sanne Sehested © Martin Honoré
5 / 7

HVORDAN PLEJER DU DIT HÅR?

“Jeg har det bedst med nyvasket hår, og jeg vasker det stort set dagligt, selvom jeg egentlig godt ved, at jeg kun burde vaske det et par gange om ugen. Mit hår er virkelig kraftigt og kræver både conditioner ogkur– den absolut bedste er fra Moroccanoil. Og så undgår jeg frizz i håret med børsten fra Dafni, der glatter det uden at gøre det helt glat.”

HVAD GØR DU FOR AT FORKÆKE DIG SELV?

“Jeg elsker at få klippet og ordnet mit hår og går til frisør hver fjerde måned, så mine spidser altid er sunde og kraftige at se på. Jeg har en intention om at forkæle mig selv med en ansigtsbehandling hvert halve år, men det er sjældent, det rent faktisk sker.”

I mit toiletskab: Sanne Sehested © Martin Honoré
6 / 7

HVILKET PRODUKT KAN DU IKKE UNDVÆRE TIL FEST?

“Verdens bedstelipgloss er fra Smashbox og hedder O-plump. Den giver læberne et jordbærkysset look, og jeg har faktisk fået alle mine kollegaer og veninder til at bruge den.”

HVAD DØR DU FOR DIN HUD I DE KOLDE VINTER-MÅNEDER?
“Jeg sørger for, at den får masser af fugt, og jeg supplerer min dagcreme med et serum fra Mesoestetic. Derudover spiser jeg mange grøntsager fra sæsonen, og jeg laver en masse juice – oftest med grape, ingefær, gulerod og rød peber.”

I mit toiletskab: Sanne Sehested © Martin Honoré
7 / 7

HVAD HAR DU ALTID MED, NÅR DU REJSER?

“Jeg tager mine hudplejerutiner med mig, uanset hvor jeg er i verden. Og en læbepomade.”

HVAD ER DET BEDSTE SKØNHEDSTIP, DU HAR FÅET?

“Skån ansigt og bryst for solen. Jeg bruger altid solfaktor 50, og jeg er superbleg i ansigtet, men huden holdes virkelig fin.”

MERE FRA COSTUME

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev