I mit toiletskab: Sine Ginsborg

Chanel, Tromborg og Mason Pearson er blandt favoritterne i makeupartist Sine Ginsborgs toiletskab. Få hendes bedste skønhedstips her

Sine Ginsborg makeuptips toiletskab © Privat / Sine Ginsborg
1 / 8

I Sines toiletskab

“Jeg hedder Sine Ginsborg og har arbejdet som freelance makeupartist i mere end 20 år. For tre år siden åbnede jeg Sine Ginsborg Make-up School, mit hjertebarn, hvor jeg uddanner nogle af Danmarks nye store talenter.

Udover, at mit arbejde blandt andet bliver vist i modemagasiner som Costume og Vanity Fair, laver jeg makeup til en lang række kampagneskydninger, er fast skønhedsekspert hos Go’ morgen Danmark, og var under sidste modeuge key-makeupartist for blandt andre Lala Berlin, Ganni og By Marlene Birger.”

Ansigtspleje © Privat / Sine Ginsborg
2 / 8

Ansigtspleje

“En af de vigtigste ting er at rense sin hud HVER morgen og aften. For at lette processen, bruger jeg Herbal cleansing water, der er så nem bare at bruge på en vatrondel.

Om dagen bruger jeg Pure control cream, den giver masser af fugt, og om natten Anti-aging wrinkle cream, da jeg har rundet de 42. Jeg kan heller ikke undvære Anti-aging eye cream – fugt er altafgørende.

Jeg blander gerne det hele op med Stimulating face oil, og påfører den også i løbet af dagen rundt om øjnene og i tindingerne, for at opnå shine og en skøn gennemfugtet fornemmelse. Alle produkterne er fra Tromborg.”

Kropspleje © Privat / Sine Ginsborg
3 / 8

Kropspleje

“Jeg bruger Body brush buff fra Karmameju og tørbørster så ofte, jeg kan, hvorefter jeg bruger Tromborgs Aromatherapy body lotion eller Body crème supérieure fra Gaelle Organic, for et lidt mere shiny look.”

Makeup © Privat / Sine Ginsborg
4 / 8

Makeup

“Jeg bruger ikke så meget makeup, men jeg sørger altid for, at min hud ser fin ud, så jeg er mest til de lette produkter, som Tromborgs Mineral foundation eller Nude magique cushion foundation fra L’Oréal, så jeg kan bevare det naturlige look.

På kinderne er jeg glad for Illusive fra RMS, igen et meget let produkt. Jeg er også rigtig glad for at bruge brow gel, gerne Brow artist plumper fra L’Oréal – det er en perfekt måde at markere dine bryn på, uden at se optegnet ud.

Når jeg skal ud, bruger jeg mascara en sjælden gang imellem. Min yndlingsmascara er Volume million lashes fra L’Oréal, og for lidt extra shine på kindbenene blander jeg L’Oréals Lumi magique base primer i min face oil.”

Hår © Privat / Sine Ginsborg
5 / 8

Hår

“Jeg elsker Mason Pearson-børster, og har en god lille samling i flere forskellige størrelser og udformninger – de hjælper med at holde mit hår blankt.

Derudover bruger jeg Elixir ultime fra Kerastase for at samle spidserne lidt.”

Duft © Privat / Sine Ginsborg
6 / 8

Duft

“Jeg er vild med Chanels dufte. Min yndlingsduft er Chanel N°5 eau première, husker ikke at have brugt andet, og skifter den nok heller aldrig ud.”

Bedste skønhedstip © Signe Moesby Leth / Amillionmiless.com
7 / 8

Bedste skønhedstip

“Fugt – også indefra. Drik masser af vand og gode juicer, spis laks, avocado, nødder og alt andet, som er fyldt med gode fedtstoffer.

Jeg er også stor fan af Vitaviva, jeg tager blandt andet deres Organic coconut oil og Krill oil hver morgen.”

Største beauty obsession
8 / 8

Største beauty obsession

“Som makeupartist er min største obsession eyeliner. Jeg synes, det er noget af det smukkeste, og det er nemt at genopfinde den igen og igen. Min favorit er Black track fra Mac.”

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev