I mit toiletskab: Trice Angie Christiansen

Vi har besøgt grundlægger og ejer af skønhedsbrandet, alle eksperter elsker: Raaw in a jar. Få Trices bedste skønhedstips og -tricks her

I mit toiletskab: Trice Angie Christiansen, Raaw in a jar
1 / 3

Trice Angie Christiansen er 34 år og grundlægger og ejer af mærket, alle skønhedseksperter elsker: Raaw in a jar.

Til daglig bor hun i New York, men hun drømmer om at vende hjem til Danmark en dag.

Vi har besøgt Trice, som deler ud af sine bedste skønhedstips og -tricks.

I mit toiletskab: Trice Angie Christiansen, Raaw in a jar
2 / 3

BESKRIV RAAW IN A JAR MED TRE ORD.

“Økologisk, bæredygtigt og tangbaseret hudpleje.”

HVORDAN SER DIN DAGLIGE SKØNHEDSRUTINE UD?

“Om morgenen bruger jeg æblecidereddike som skin tonic, Laminaria eye creme og derefter Rosehip facial oil. Hvis jeg skal have lidt makeup på, bruger jegLa Mers Reparative skintint spf 30, da den både beskytter imod sol og indeholder de samme tang- ekstrakter, som er i vores Raaw-cremer.

Om aftenen renser jeg mit ansigt med økologisk kokosolie og æblecidereddike igen og afslutter med Plankton enzyme creme fra Raaw, der er lavet på røde alger og giver huden et boost antioxidant. Den er supergod som både dag- og natcreme, men lige for tiden bruger jeg den om aftenen, så min hud kan regenerere i fred.”

HVIS MAN ALDRIG HAR PRØVET ET RAAW IN A JAR-PRODUKT. HVAD SKAL MAN SÅ LÆGGE UD MED?

Rosehip facial oil, da man hurtigt kan mærke en forskel på sin hud. Den gør huden silkeblød, tilfører en masse fugt og giver en smuk glød.”

I mit toiletskab: Trice Angie Christiansen, Raaw in a jar
3 / 3

HVILKEN SKØNHEDSTENDENS GLÆDER DU DIG TIL AT AFPRØVE?

“Stort morgenhår, masser af krøller og mørke læber. ‘I woke up like this’-looket er tilbage, hvilket er heldigt, da det er præcis sådan, mit hår ser ud, når jeg ikke tvinger det op i en skrabet knold.”

HVILKET SKØNHEDSTIP ER DET BEDSTE, DU HAR FÅET?

“Jeg har fået en del mærkelige tips, men et, der virkelig virker, fik jeg af min forretningspartner, Malene: Børst dine tænder i gurkemeje, så bliver de hvide. Den er god nok.”

HVILKE SKØNHEDSBEHANDLINGER BRUGER DU FLEST PENGE PÅ?

“Jeg bruger virkelig mange penge på hår- og hovedbundsbehandlinger og sunde hårprodukter. Jeg keder mig enormt hurtigt med mit hår, og så skal der ske noget. Selvom jeg ikke får lavet den vilde forandring hver gang, er det virkelig et treat for mig at få ordnet hår.”

HVILKEN SKØNHEDSTENDENS ER EKSTRA HYPET I NEW YORK LIGE NU?

“Ingen makeup på hud og øjne, men masser af mørk læbestift, helst en mat variant. Elegant og enkelt. Tilføj lidt blush på læberne, efter du har taget læbestift på. Det giver et fint ‘velour’-look.”

HVILKET SUNDT MÅLTID ER DIN FAVORIT?

“Tangsalat.”

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev