I mit toiletskab: Trine Jørck

Trine Jørck er den danske musikscenes nye stjerne. Her får du et kig ind i hendes toiletskab, der er fyldt med parfumer og gode cremer

I Trines toiletskab © Privat / Trine Jørck / Sofie Barfoed
1 / 7

I Trines toiletskab

“Mit navn er Trine Jørck og jeg er sangerinde i duoprojektet, Jørck. Vi har netop udgivet vores tredje udgivelse Black Sun, og har i øjeblikket travlt med at følge op på alle de ting, som kommer i kølvandet på sådan en udgivelse.

Jeg har baggrund i universitetsverdenen og er cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling og Æstetik og Kultur. Mine studier har beriget mig både som menneske og musiker. Det har været en stor inspiration for musikken, og jeg tager det med mig overalt, også i mit daglige job i virksomheden Architectmade.”

Hud © Privat / Trine Jørck
2 / 7

Hud

“Jeg skifter en del rundt, afhængig af økonomi. Hvis jeg kunne, ville jeg kun bruge Tromborg. Jeg elsker deres simple design, og min hud elsker indholdet.

Som billigere alternativ er jeg også rigtig glad for Kiehl’s produkter. Jeg bruger deres Ultra facial cleanser, deres Ultra facial cream og deres Lip balm. Jeg kan generelt godt lide cremer, som ikke er for tunge, men som samtidig fugter huden i dybden.

Jeg opdagede også for nyligt The Body Shops Vitamin E serum olie, som jeg bruger i stedet for en natcreme.”

Makeup © Privat / Trine Jørck
3 / 7

Makeup

“Det sidste års tid har jeg forsøgt at skære lidt ned på hverdagsmakeuppen, så tit og ofte har jeg slet ikke noget på, hvilket er en kæmpe befrielse.

Men ellers kan jeg rigtig godt lide at bruge flydende sort eyeliner over øjet, sort khol og masser af mascara. Jeg bruger Hypnôse mascara fra Lancôme og deres sorte Crayon khôl. Jeg elsker meget volumen på vipperne, så jeg skifter lidt rundt mellem Hypnôse, Drama og Doll eyes.

Jeg har også netop opdaget den røde læbestift, og er specielt glad for Chanels læbestifter.

Det kan godt være, der er nogen, der siger, at man enten skal fokusere på mund eller øjne, men for tiden har jeg bare lyst til at skrue helt op for krigsmalingen. Der er helt klart noget inde i mig, som har brug for at udtrykke mig lidt mere voldsomt end jeg tidligere har gjort.”

Hår © Privat / Trine Jørck / Sofie Barfoed
4 / 7

Hår

“For at være helt ærlig, så gør jeg ikke rigtig noget for at pleje mit hår. Faktisk tværtimod. Jeg vasker det dagligt med shampoo og balsam fra Tresemmé, klipper det en gang om året, farver det lyst og bruger hårpulver, Osis dust it fra Schwarzkopf.

Altsammen ting, som jo egentlig ødelægger håret. Mit hår er naturligt meget fint, så jeg gør alt, hvad jeg kan, for at prøve at give det lidt struktur.”

Duft
5 / 7

Duft

“Ifølge etiketten på min parfume fra Diptyque, dufter jeg af figner lige i øjeblikket. Det er den, som hedder Philosykos. Jeg kan generelt godt lide krydrede parfumer og gerne unisex.

Jeg er vild med parfumer som White fra Commes de Garçon, Monocles parfume Hinoki eller Acqua di Parma.”

Træning © Sofie Barfoed
6 / 7

Træning

“I øjeblikket har jeg ikke rigtig nogen rutiner, når det kommer til træning. Jeg har rigtig travlt med musikken og arbejdet, så har svært ved at passe det ind. Jeg cykler hver dag til og fra arbejdet og så forsøger jeg at klemme en løbetur ind her og der.

Jeg løb mit første maraton sidste år samt flere halvmaratons. Det var rigtig meget træning op til, så tror jeg har haft brug for lige at holde en pause.

Kan dog mærke, at lysten til at løbe er ved at vende tilbage. Jeg elsker at løbe, det er meditation for mig. Jeg elsker, når man kommer ind i det stadie, hvor kroppen bare bevæger sig af sig selv, og tankerne flyder sammen med bevægelsen. Det er lige til at blive høj af.”

Bedste skønhedstip © Sofie Barfoed
7 / 7

Bedste skønhedstip

“Det lyder nok lidt banalt, men det bedste skønhedstip for mig er helt klart at sove nok, spise godt, drikke masser af vand og dyrke regelmæssig motion.

Det lykkes slet ikke i øjeblikket og jeg kan se, hvordan min hud, mine øjne og generelle fremtoning bare er lidt mere mat. Nu skal jeg heldigvis på ferie i næste uge, så håber jeg lige kan nulstille de dårlige rutiner og komme ovenpå igen.

Det er tydeligt at se når de gode rutiner overholdes.”

DET SENESTE NYE DIREKTE TIL DIG

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev