Josephine Mai: De største hårtrends i 2017
© Instagram / @josephinemai

Josephine Mai: De største hårtrends i 2017

“Det er et look, der klæder langt de fleste,” fortæller årets skønheds-instagrammer Josephine Mai. Få hårstylistens bedste tips her

I slutningen af sidste år afholdt vi for første gang Årets Instagrammer i samarbejde med Bolig Magasinet og Wallo.

Det var selvfølgelig læserne, som bestemte vinderne i de syv forskellige kategorier: Mode, Skønhed, Bolig, Livsstil, Mad, Brand og Butik.

Titlen som årets skønheds-instagrammer gik til hårstylist Josephine Mai, som her deler sine allerbedste tips og tricks til både hår og Instagram.

Josephine Mai: De største hårtrends i 2017

Afslappet strandhår på catwalken til Alexander Wang SS17.

© Wenn.com

HVORDAN SKAL HÅRET SE UD I 2017?

“Et look, jeg tror på, vi kommer til at se mere til i 2017, er det populære surfer girl hair, teksturen efter en lang dag på stranden. Hvor vi har været en tur i havet og er blevet tørret af sol og vind.

Alexander Wang viste os en klassisk udgave af looket på SS17-catwalken og det samme gjorde Isabel Marant. Det er ikke alene chikt, det er også et look, der klæder langt de fleste, så mangler vi bare lidt sol og fregner på næsen …”

Josephine Mai: De største hårtrends i 2017

Skarp page på Vetements catwalk.

© Wenn.com

“Derudover er pagen tilbage. Sidste år var det den lange page, der hittede under navnet 'The lob'. I år kommer vi til at se en noget kortere version af pagen, som slutter lige under ørene, og smukt fremhæver halsen, både med og uden pandehår.”

Josephine Mai: De største hårtrends i 2017

Gigi Hadid med lange, glatte lokker a la Naomi Campbell.

© Wenn.com

“Der er kommet et 'return' af det glatte, XXL-lange og polerede hår. A la 90'er-supermodellen Naomi Campbell, som også åbnede Versaces SS17, efterfulgt af et helt hold af topmodeller med langt, glat Naomi-inspireret hår og midterskidning.”

HVORDAN TAGER MAN ET GODT BILLEDE TIL INSTAGRAM?

“For at tage et godt billede til Instagram er lyset afgørende, jeg fortrækker dagslys, da det giver et blødt naturligt lys, som nærmest fungerer som filter.

Når du har styr på lyset, skal du tænke på baggrunden, vælg en rolig baggrund, der ikke larmer for meget.”

VIL DU DELE 3 AF DINE BEDSTE HÅRTIPS?

“Her om vinteren bliver hovedbunden tit ekstra tør, ligesom resten af huden på din krop. Derfor er det godt at skifte over til en ekstra fugtgivende shampoo om vinteren. Massér din fugtgivende shampoo ind i hovedbunden, og lad den sidde et øjeblik, inden du vasker den ud for optimal effekt.

Personligt har jeg et typisk skandinavisk hår, som rigtig gerne vil være fladt og kedeligt, så mit mest uundværlige hårstylingsprodukt er dry shampoo, også i nyvasket hår, fordi det giver en skøn tekstur og hold.

Et andet godt tip er at huske at gå til frisøren og få klippet noget form ind i dit hår. Også selvom du har langt hår!”

MERE FRA COSTUME