Julie Lillelund: "Jeg sætter alarmer i løbet af dagen, så jeg husker vand og skærmpause."

For projektleder og iværksætter Julie Lillelund er det ultimative skønhedstip måske også det mest simple, men det gør det ikke mindre vigtigt. Mød hende her, og hør mere om, hvordan hun sørger for en sund hverdag.

Ceramide-kapslerne fra Elizabeth Arden er serum pakket i små doser, der dagligt presses ud på fingerspidserne og påføres i ansigtet.

© Julie Lillund

Der findes fire forskellige Ceramide-kapsler fra Elizabeth Arden. Har du en favorit?

"Jeg bruger i øjeblikket to forskellige serumkapsler under min creme. Den helt nye Hyaluronsyre-kapsel om morgenen og Retinol-kapslen om aftenen. Hyaluronsyre giver et intensivt boost, der holder min hud gennemfugtet og frisk dagen igennem. Det får hjulene til at rulle, og det kan vi jo godt lide. Retinol bruger jeg om natten – den er fuld af ceramider og retinol, som, udover at få min hud til at føles sund, også får den til at føle sig som ny hen over natten. Derudover har jeg lært, at retinol er med til at forbygge linjer og rynker."

Hvordan ser din hudplejerutine ud?

"Den er meget simpel, men et trick, jeg har lært, er altid at putte serum under min dag- og natcreme. Det virker rigtig godt for mig, da det er svært at finde en creme, der fugter helt nok i sig selv. Derudover prøver jeg at huske at bruge fugtmaske to til tre gange om ugen."

Hyaluronsyre-kapslerne er de nye serumkapsler fra Elizabeth Arden, der styrker huden og genskaber hudens elasticitet.

© Elizabeth Arden