Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

IMG_5451_Julie-Lillelund

Julie Lillelund: "Jeg sætter alarmer i løbet af dagen, så jeg husker vand og skærmpause."

For projektleder og iværksætter Julie Lillelund er det ultimative skønhedstip måske også det mest simple, men det gør det ikke mindre vigtigt. Mød hende her, og hør mere om, hvordan hun sørger for en sund hverdag.

Hvordan ser en normal hverdag ud for dig?

"Jeg er slet slet SLET ikke et morgenmenneske. Desværre. Jeg går rundt i min egen verden de første to til tre timer af min morgen for at være ærlig. Normalt faster jeg indtil klokken 12.00. Derefter får jeg kaffe og frokost, og på den måde bliver jeg stille og roligt et velfungerende menneske op ad dagen. Jeg arbejder, lige som alle andre, de fleste timer af døgnet, men jeg synes, at jeg er god til at prioritere at se mine venner og til at holde hygge-aften derhjemme, så jeg får slappet godt og grundigt af. Jeg peaker helt klart sent om aftenen, hvilket som regel er ret upraktisk."

Hvad er dit bedste skønhedstip i en travl hverdag?

"Vand. Både for indre og ydre skønhed. Jeg har ofte en vandflaske med mig og sørger for virkelig at tænke over det, for ellers kan jeg sagtens gå en hel dag uden. Jeg sætter tit alarmer i løbet af en dag, så jeg husker at drikke og husker at holde en lille pause fra mails og skærme generelt. I starten syntes jeg, at det var lidt fjollet, men det virker for mig. Derudover er sund mad, gåture og søvn heller aldrig noget, jeg personligt går galt i byen med. Jeg er en af dem, som nærmest ingen produkter kan tåle, så mine skønhedstips er ret old school og simple. Til gengæld bruger jeg rigtig meget af de produkter, jeg så til gengæld kan tåle."

Hvad er vigtigt for dig i dit valg af hudplejeprodukter?

"Som den kvikke læser måske har regnet ud, er jeg nødt til at finde rene og allergivenlige produkter. Jeg slår ud af ingenting og går derfor meget op i, hvad produkterne indeholder. Lige nu bruger jeg for eksempel Ceramide-kapslerne fra Elizabeth Arden, som indeholder serum uden parfume og parabener. De er forseglet i en lille kapsel, som er biologisk nedbrydelige og lavet af grøntsagsgelatine. Derfor er de også miljøvenlige, hvilket jeg også prøver at gå op i, når jeg køber produkter."

image3-1 © Julie Lillund

Ceramide-kapslerne fra Elizabeth Arden er serum pakket i små doser, der dagligt presses ud på fingerspidserne og påføres i ansigtet.

Der findes fire forskellige Ceramide-kapsler fra Elizabeth Arden. Har du en favorit?

"Jeg bruger i øjeblikket to forskellige serumkapsler under min creme. Den helt nye Hyaluronsyre-kapsel om morgenen og Retinol-kapslen om aftenen. Hyaluronsyre giver et intensivt boost, der holder min hud gennemfugtet og frisk dagen igennem. Det får hjulene til at rulle, og det kan vi jo godt lide. Retinol bruger jeg om natten – den er fuld af ceramider og retinol, som, udover at få min hud til at føles sund, også får den til at føle sig som ny hen over natten. Derudover har jeg lært, at retinol er med til at forbygge linjer og rynker."

Hvordan ser din hudplejerutine ud?

"Den er meget simpel, men et trick, jeg har lært, er altid at putte serum under min dag- og natcreme. Det virker rigtig godt for mig, da det er svært at finde en creme, der fugter helt nok i sig selv. Derudover prøver jeg at huske at bruge fugtmaske to til tre gange om ugen."

ARDEN-18 © Elizabeth Arden

Hyaluronsyre-kapslerne er de nye serumkapsler fra Elizabeth Arden, der styrker huden og genskaber hudens elasticitet.

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev