© Oslo Skin Lab

Kom tættere på Christianes hemmelighed bag smuk og strålende hud

Christiane har testet kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab i håb om at få en sundere hud med mere vitalitet. Læs, hvordan det gik her

Uanset hvem du er, eller hvad du laver, er du sikkert også ivrig efter at få så flot hud som overhovedet muligt. Og selvom du kun er i 20'erne, er der god grund til at begynde at pleje din hud bedst muligt. En af de nye skønhedstrends på markedet er kollagenpulveret The SolutionTM Anti-Wrinkle Collagen fra Oslo Skin Lab, som både virker forebyggende og reparerende og dermed øger elasticiteten og modstandskraften overfor dannelsen af rynker og linier. De fleste af os har nemlig ikke noget imod smilerynker, men de rynker, der giver os et trættere og mere negativt udtryk, vil de fleste af os gerne gøre blødere og glattere.

Iværksætter, TV-vært og model, Christiane Schaumburg-Müller, har testet kollagenpulveret The SolutionTM Anti-Wrinkle Collagen. For hende var det heller ikke forventingen om at se 10 år yngre ud, der var grundlaget for at teste pulveret, men nærmere at få en hud, der ser sund ud i forhold til hendes alder, og at den udstråler vitalitet.

Du kan læse om hendes oplevelser med kollagenpulveret længere nede i artiklen.

Dokumenteret effekt

Videnskaben bag kosttilskuddet The SolutionTM Anti-Wrinkle Collagener også blevet testet i et studie med 114 kvinder, og resultaterne viste tydelig, at de kvinder, som havde fået kollagenpulveret, havde fået en mere glat og smuk hud. Studiet viste en gennemsnitlig reduktion i rynkedybde på hele 20 % efter kun otte uger. Udover dette, blev et studie også udført på hudens elasticitet samt et på effekten af kollagenpulveret på appelsinhud. Også disse bekræftede effekten af The SolutionTM.

Derudover har Oslo Skin Lab sendt flere personer til en uafhængig klinik for at få scannet deres hud før og efter brug af The SolutionTM i otte uger. Samtlige kunder, der har været til en før- og efter scanning af deres, efter indtag af The SolutionTM Anti-Wrinkle Collagen, har også opnået markante og faktiske resultater.

For at være sikker på at opnå en effekt, skal du tage kosttilskuddet i minimum 8 uger. Dertil er det også vigtigt at huske, at resultaterne er individuelle og afhænger af, hvordan din huds generelle sundhed er.

Derfor virker det

Det specielle med kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab er, at kollagenproteinet er hydrolyseret – altså brudt ned ved hjælp af enzymer til peptider til en kæde af aminosyrer. Det er denne unikke og kontrollerede proces, som er afgørende for den rynkereducerende effekt, som du får ved at indtage pulveret. Disse peptider har vist sig at have god effekt på hudens elastisitet, linjer og rynker.

© Oslo Skin Lab

Det fik Christiane ud af kollagenpulveret

Christiane er generelt optaget af, hvordan huden bliver påvirket af de ting, som vi indtager – også inden hun begyndte at teste kollagen. Og selvom hun selvfølgelig stadig bruger cremer, så er det mindst lige så vigtigt for hende at have styr på det indre. Netop derfor sagde hun ja til at teste kollagenpulveret.

Nu efter at have testet kollagenpulveret i flere uger, er det blevet en fast del af Christianes daglige rutiner. Og hun har ingen planer om at stoppe. For Christiane har det været rigtig nemt at tage pulveret, der er helt smagsneutralt. Det gør nemlig, at man kan blande det med det, man har lyst til – inklusiv et glas vand med et pift kanal, som er, hvad Christiane gjorde, simpelthen bare fordi hun elsker kanal.

Om resultaterne siger Christiane selv:

“Én ting er, at jeg generelt har en følelse af, at min hud er mere gennemfugtet og elastisk, hvor den godt kunne ‘stramme’ lidt, inden jeg begyndte at tage pulveret, en anden ting er, at jeg altså synes, at man kan se en forskel. Teksturen i huden er blevet mere ensartet, og måske er det bare ønsketænkning, men jeg synes altså at kunne se, at jeg har fået færre linjer omkring øjnene.”

© Oslo Skin Lab

Sådan bruger du The Solution™

Det effektive kollagenpulver skal optages indefra, og dermed kan du nemt og enkelt bruge det i dine normale rutiner.The Solution™ består af 2,5 gram kollagenpulver – uden tilsætningstoffer, som du kan bruge, når du forkæler dit indre med en smoothie, cafe latte, lækker morgenmad eller helt enkelt et glas vand. Pulveret har hverken smag eller lugt og skal blot drysses ud. Samtidig er pakken så lille, at du sagtens kan gemme den i din taske eller tage den med på rejser### Køb kollagenpulver med 50% rabat

Som Costume-læser er du så heldig, at du lige nu kan købe The SolutionTM Anti-Wrinkle kollagen med rabat: Ved at bruge linket her får du helt automatisk hele 50 % rabat på første pakke på medlemsskab.Herefter får du alle fremtidige pakker på 30 % rabat – en pris på 349 kr. månedligt.
En pakke indeholder 28 små poser (stickpacks) med dagsdoser af collagenpulveret – nok til 4 ugers brug.

Se endnu mere om The SolutionTM på Facebook og Instagram.

© Oslo Skin Lab