Kylie Jenner beskyldes for kopiering
© Alexander Wang

Kylie Jenner beskyldes for kopiering

Et nyt kampagnebillede for Kylie Cosmetics minder til forveksling om et eksisterende foto. Det mener en makeupartist, der hænger Kylie Jenner ud på Instagram

Vi har før set de yngste medlemmer af Jenner-klanen blive sagsøgt for kopiering i forbindelse med en tøjkollektion – og nu er den gal igen.

I sidste uge landede Kylie Jenners jule-makeupkollektion, og som sædvanligt blev lanceringen ledsaget af nye kampagnebilleder, herunder et billede af Kylie selv med mørkerøde læber og guld-tonede fingre. Men ifølge makeupartisten Vlada Haggerty er kampagnefotoet på ingen måde nyt, men en efterligning af et billede, som hun lagde på Instagram tilbage i september.

Derfor beskylder Vlada Haggarty nu Kylie for at have stjålet hendes arbejde. Det skriver hun i en billedtekst på Instagram henvendt Kylie Cosmetics, hvor hun tilføjer, at makeupmærket allerede har hentet 'inspiration' nok fra Vladamua, som en kommentar til Kylies kosmetiklogo, der minder en hel del om Vladamuas.

Kylie har endnu ikke kommenteret på beskyldningen, men hendes fans er hurtigt kommet hende til undsætning ved at påpege, at i en verden fyldt med beauty er næsten alle makeupkombinationer lavet før. Du kan se et par af kommentarerne herunder.