© Laila Hasanovic

Laila Hasanovic: "Jeg har altid denne læbepomade med mig uanset hvilken sæson, det er."

Vi har talt med Laila Hasanovic, som har delt sin hudplejerutine med os step-by-step. Særligt ét produkt er helt uundværligt for den danske content creator.

Step 1

"For mig er rens ligeså vigtigt som pleje af min hud. Jeg starter derfor altid ud med Foam Cleanser fra Filorga. Den er super god til at fjerne det resterende makeup fra dagen forinden, og så giver den en god fugt til huden.

Step 2

"Efter jeg har renset min hud, påfører jeg en serum fra Beauté Pacifique – især hvis jeg skal ud af døren med makeup på. Den giver nemlig det perfekte underlag til min makeup og en glat samt ensartet hud. Kæmpe anbefaling!"

Step 3

"Efter en god nats søvn bruger jeg altid en øjencreme fra Ole Henriksen, da området omkring mine øjnene altid fremstår lysere og mere frisk efter brug. Jeg påfører altid min øjencreme med en lille hudpleje-ske for at mindske bakterier i selve cremen, og så er det også bare en smule satisfying."

Step 4

"Sidst bruger jeg altid Hydra-hyal fugtighedscreme fra Filorga, som giver god fugt til huden og har en forfriskende tekstur. Cremen bruger jeg hver morgen og aften."

Har du et produkt, du ikke kan leve uden?

"Uanset hvilken sæson vi er i, så har jeg altid min læbepomade fra Elizabeth Arden med mig. Mine læber har en tendens til blive meget tørre – både i kulde og varme – så den er super god til at give en holdbar fugt, og så giver den en fin naturlig glød til læberne."