Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Concealer

De bedste concealere

En god concealer kan både dække mørke rande, urenheder og rødme i huden. Vi guider til de bedste concealere på markedet lige nu.

Hvad er en concealer?

En concealer bruges, som navnet antyder, til at dække alt fra mørke rande til urenheder og ujævnheder i huden. Concealer bruges efter din foundation, da produktet indeholder mere pigment, så det bedre kan dække alt det, din foundation ikke skjuler.

Hvis du ikke vil have et tykt lag makeup på, kan du med fordel springe din foundation over og kun bruge en anelse concealer på udvalgte steder i ansigtet. Det vil give et mere naturligt look og lade din egen hud komme mere til syne.

Vælg din concealer

En concealer fås i mange forskellige teksturer og med forskellige formål. Concealere kan både være flydende, en tyk pasta eller en fast creme. Ligeledes kan de både være meget dækkende eller helt lette med lysreflekterende partikler. De tyktflydende, højpigmenterede concealere bruges typisk til at dække urenheder og rødme, mens de lette og lysreflekterende bruges til at opfriske øjenområdet.

De bedste concealere

Herunder guider vi til vores foretrukne concealere, og listen byder på noget for ethvert behov: uanset om du ønsker at dække mørke rande, skjule urenheder, dæmpe farveforskelle i huden – eller alle tre.

Mac concealer
1 / 10

Meget dækkende concealer

MAC's klassiske concealer lægges med en skumapplikator og har en høj dækkeevne, hvilket gør, at den både kan bruges under øjnene og til at skjule rødme og urenheder. Den kommer desuden i et væld af farver og forskellige undertoner, alt efter om du har en varm eller kold undertone i huden.

MAC
Studio fix 24-hour smooth wear concealer
180 kr.. Køb den her.

concealer true match loreal
2 / 10

Let dækkende concealer

Giv de mørke øjenområder nyt liv, og skjul nattens manglende søvn med L'Oréals smarte concealerpen, der har en let og naturlig dækkeevne. Concealeren har en tyndtflydende formel og byder desuden på flere plejende ingredienser, som fugter den tynde hud om øjnene.

L’ORÉAL PARIS
True match eye-cream in a concealer
100 kr. Køb den her.

Miild concealer
3 / 10

Allergivenlig concealer

Skal makeuppen være allergivenlig og økologisk, så prøv Miilds concealer-duo, som kan blandes til at passe din hudtone.

MIILD
Mineral concealer duo
250 kr. Køb den her.

CONCEALER
4 / 10

Plejende og dækkende concealer

Diors concealer har en cremet konsistens, som gør den nem at blende ud under øjnene, hvor den også fugter huden. På trods af sine fugtende egenskaber giver concealeren så god dækkeevne, at den også kan bruges til at dække mindre urenheder og til at korrigere farveforskelle i ansigtet.

DIOR
Forever skin correct concealer
265 kr. Køb den her.

YSL concealer
5 / 10

Ikonisk concealer

Touche éclat-tryllepennen er stadig en af verdens mest populære concealere, hvilket ikke mindst skyldes dens tyndtflydende formel, som altid lægger sig pænt under øjnene eller ved næsefløjene. Den lysgivende concealer er spækket med lysreflekterende partikler og kan derfor også bruges som highlighter ved kindben eller under brynene for et friskere look.

YSL
Touche éclat luminous
300 kr. Køb den her.

Maybelline concealer
6 / 10

Prisvenlig concealer

Maybellines concealer er en let og alsidig concealer. Den budgetvenlige concealer kan bruges til at dække mørke rande såvel som urenheder og røde næsefløje.

MAYBELLINE
Fit me concealer
60 kr.Køb den her.

concealer
7 / 10

Ekstra holdbar concealer

Den smarte stift fra Shiseido er udviklet til at kunne give dække i op til 24 timer. Den er fast nok til at give god dækkeevne, men er samtidigt nem og cremet at arbejde med på grund af dens geleagtige formel, som nemt glider på, når du smører med den under under øjnene eller på urenheder og farveforskelle.

SHISEIDO
Synchro skin gelstick concealer
280 kr. Køb den her.

Økologisk concealer
8 / 10

Økologisk concealer

Denne concealer er blandt andet lavet på kokosolie og mineraler, hvilket giver den en konsistens, som kan minde lidt om en balm. Den lækre økologiske concealer smelter ind i huden og kan både bruges under øjnene til at dække urenheder eller som en foundation, hvis du blender den godt ind i huden.

RMS BEAUTY
“Un” cover-up concealer
325 kr. Køb den her.

Bobbi Brown Concealer
9 / 10

Farvekorrigernede concealer

Har du meget mørke rande, kan du korrigere de blålige toner under øjnene med den ferskenfarvede corrector og dernæst dække med den lyse concealer i Bobbi Browns praktiske concealerset.

Bobbi Brown
Creamy concealer kit
355 kr. Køb den her.

nars concealer
10 / 10

Højpigmenteret concealer

Trænger du til meget dække under øjnene og søger samtidig en opfriskende effekt, er Nars' concealer et oplagt valg. Den byder på masser af dækkende pigment og diskrete lysreflekterende egenskaber, som lysner mørke øjenområder.

NARS
Radiant creamy concealer
249 kr. Køb den her.