Concealer

De bedste concealere

En god concealer kan både dække mørke rande, urenheder og rødme i huden. Vi guider til de bedste concealere, som er på markedet lige nu.

Hvad er en concealer?

En concealer bruges, som navnet antyder, til at dække alt fra mørke rande til urenheder og ujævnheder i huden. Concealer bruges efter din foundation, da produktet indeholder mere pigment, så det bedre kan dække alt det, din foundation ikke skjuler.

Hvis du ikke vil have et tykt lag makeup på, kan du med fordel springe din foundation over og kun bruge en anelse concealer på udvalgte steder i ansigtet. Det vil give et mere naturligt look og lade din egen hud komme mere til syne.

Håndplukket til dig

Vælg din concealer

En concealer fås i mange forskellige teksturer og med forskellige formål. Concealere kan både være flydende, en tyk pasta eller en fast creme. Ligeledes kan de både være meget dækkende eller helt lette med lysreflekterende partikler. De tyktflydende, højpigmenterede concealere bruges typisk til at dække urenheder og rødme, mens de lette og lysreflekterende bruges til at opfriske øjenområdet. Fælles for begge typer er, at flere og flere nye concealere ikke kun har kosmetisk effekt, men også indeholder plejende ingredienser.

De bedste concealere

Herunder guider vi til vores foretrukne concealere, og listen byder på noget for ethvert behov: Uanset om du ønsker at dække mørke rande, skjule urenheder, dæmpe farveforskelle i huden – eller alle tre.