Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

5643372250_1_1_1.jpg © Zara

Forårets bedste investering sparer dig tid om morgenen

Produktet giver øjeblikkelig glød og kan bruges på under et minut på øjne, kinder og læber.

Grøn spirende natur, fregner og blussende kinder er sikre forårsbebudere. Sidstnævnte kan nemt snydes frem med blush på kinderne, som giver øjeblikkelig glød og liv til ansigtet. Vil du opnå det forårsfriske look på ingen tid, er en cremeblush det perfekte valg. Den praktiske cremeblush kan duppes på med fingrene og kan tilmed bruges på øjenlåg og læber for et nemt og fuldendt look, der lægges på under et minut.

Vi har fundet vores absolutte cremeblush-favoritter til ethvert budget, så du kan gå foråret i møde med makeuppungens nemmeste og mest alsidige produkt.

cream-blush-kjar-weis_kjar-weis_makeup_storm_2
1 / 5

Naturlig

Kjær Weis’ cremeblush giver ikke bare et naturligt udtryk, men er også baseret på naturlige og økologiske ingredienser. Den er utrolig nem at bruge, når du lige skal duppe farve på kinder og læber.

KJÆR WEIS hos Ilovebeauty.com
Cream blush i blossoming
399 kr.

Screen-Shot-2021-04-29-at-14.06.45
2 / 5

Holdbar

Vil du have blush og læbefarve, som bliver på i timevis, bør du gå efter en såkaldt tint. Det vil sige let flydende farve, som lynhurtigt tørrer ind og bliver på i timevis. Det er også tilfældet med Benefits nye Play tint. Farven har en flydende tekstur, duppes på og tørrer ind på få sekunder, hvorefter du har glød og farvede læber hele dagen lang.

Benefit Cosmetics hos Sephora.dk
Playrtint lip & cheek stain
159 kr.

glow-oil-astro-cap-off
3 / 5

Skinnende

Er du til shine og dewy hud, så vælg en cremeblush, som forbliver skinnende på huden. Denne fra Milk Makeup giver det smukkeste olierede skær til kinder og læber.

Milk MAKEUP hos Sephora.dk
Glow oil lip + cheek i astro prune chatoyant
179 kr.

product_v1_x1
4 / 5

Mat

Foretrækker du mat hud uden cremet tekstur, er Macs nye Glow play blush svaret. Det er en cremeblush med pudret tekstur, som efterlader et matteret udtryk på kinder, øjne og læber. På trods af dens let pudrede tekstur, kan den stadig duppes på med fingrene og er dejligt nem at arbejde med.
MAC
Glow play blush i heat index
225 kr.

product_v1_x2-2
5 / 5

Fra diskret til iøjnefaldende

Den lille tube gemmer på fin transparent farve, hvor et strøg med skumgummiapplikatoren giver diskret blush. Er du til mere synlig rødmen i kinderne, kan farven nemt bygges op med flere lag. Det samme gælder farven på læberne.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP hos Matas.dk
Sweet cheeks soft cheek tint i coralicious
90 kr.