Mascara sky high lash sensational
© Anna Stokland

Ny mascara til 90 kroner er totalt udsolgt efter TikTok-anbefaling

Mere end 52 millioner har set anbefalinger af mascaraen. Den meldes nu udsolgt på verdensplan, men kan stadig findes i få danske butikker.

Nogle produkter er så gode, at effekten ikke er til at tage fejl af, hvorfor de hyppigt nævnes, når samtalen falder på skønhedsanbefalinger. Det er blandt andet grunden til, at Weledas creme Skin Food gang på gang fremhæves som et yndlingsprodukt hos supermodeller og blandt andre Victoria Beckham.

I 2021 ser det ud til, at vi får et nyt favoritprodukt – en prisvenlig mascara, som butikkerne herhjemme og i udlandet flere gange har måtte melde udsolgt, efter den har fået adskillige rosende anbefalinger på mediet TikTok.

Håndplukket til dig

Prisvenligt mascara-hit

Det er mascaraen Lash sensational sky high fra Maybelline, som har fået ualmindeligt mange positive reaktioner på TikTok. De mange anbefalinger har ført til, at mascaraen ifølge Maybelline lige nu er udsolgt på verdensplan, ligesom at den i USA allerede er blevet meldt udsolgt af fire forskellige omgange. Populariten kan spores tilbage til en videoanbefaling af TikTok brugeren *@jessica.c.*

I videoen viser hun, hvordan hendes lyse øjenvipper bliver utroligt lange efter et par lag med Lash sensational sky high-mascaraen. Denne video var lavet i samarbejde med Maybelline, men mascaraen må kunne noget særligt, fordi efterfølgende er flere andre videoanbefalinger på TikTok-brugers eget initiativ dukket op. Flere begyndte at teste mascaraen for at se, om den også havde samme forlængede effekt på deres vipper. Blandt andre delte brugeren @rocio.roses sin oplevelse med mascaraen og var mildest talt begejstret, som du kan se i videoen nedenfor.

De mange positive tilkendegivelser på TikTok er blevet til hashtagget #skyhiggmascara, som har over 57 millioner visninger på TikTok. Endnu en gang har den digitale platform bevist, at online indhold fører til handling i den virkelige verden, hvor mascaraen som sagt bliver revet ned af hylderne. Populariteten skyldes formentligt kombinationen af, at mascaraen faktisk giver synligt længere vipper, og at den kan fås til den budgetvenlige pris af 90 kroner.

maybelline lash sensational sky high mascara

Her på Costume, har vi også testet den populære mascara, og du kan se det imponerende resultat på skønhedsredaktør Marie Alkestrup, i videoen nedenfor.

Vil du have fat i den, skal du dog holde øje med butikkerne, da den lige nu, ligesom i udlandet, også er udsolgt herhjemme hos blandt andre Matas.dk og Nicehair.dk, men den kan i skrivende stund stadigvæk fås på Lookfantastic.dk.