Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

tri8ne-skjøth © Trine Skjøth

Makeupartisten: Dette er den bedste budgetvenlige ansigtsmaske

Vi har fået makeupartist Trine Skjøths bedste skønhedstip, og blandt hendes favoritter finder du prisvenlig hudpleje og en plejende spray til håret.

Trine Skjøth kender om nogen de bedste tips til makeup og skønhed efter mange års erfaring som makeupartist. Vi har spurgt ind til hendes favoritter, som rummer alt fra solcremen, der ikke giver tung beskyttelse, den prisvenlige yndlings-ansigtsmaske og bronzeren, som giver solkysset glød på under fem minutter.

rhassoul
1 / 5

“En til to gange om ugen lægger jeg en rhassoul-lermaske. Det er tørret mineralsk ler fra Marokko, der blandes op med varmt vand – og vupti, har du en naturlig, virksom og budgetvenlig maske. Rhassoul kan købes i alle helsebutikker.”

GOB SKINCARE
Rhassoul clay for face/hair
100 kr.

phyto-ny
2 / 5

“Om sommeren eller på ferier bruger jeg altid Phyto Plages solspray i spidserne af i mit hår, og derefter enten fletter eller sætter jeg håret i en lille knold i nakken.”

PHYTO PLAGE
Protective sun veil
138 kr.

gaelle-organic
3 / 5

“Gaelle Kennedy, kvinden bag Gaelle Organic, er 70 plus og ser fuldstændigt vidunderlig ud. Jeg besøgte hende for nogle år siden i Ojai uden for Los Angeles og blev tryllebundet. Hun var som oplyst indefra og kunne ikke være en bedre reklame for sine produkter.”

GAELLE ORGANIC
Crème supérieure
595 kr.

osso-ny
4 / 5

“Jeg dupper altid lidt sommerglow på kinderne med cremebronzer. Denne er fra Olio E Osso og er et cremeprodukt, som jeg kan bruge med fingrene. Det giver et naturligt og friskt look, ligesom jeg kan lide det.”

OLIO E OSSO
Lip and cheek balm i bronzer
225 kr.

ultrasun-ny
5 / 5

“Jeg bruger Ultrasuns solcreme. Det er den eneste solcreme, jeg ikke slår ud af, og som ikke giver et hvidt ‘ghost’ look eller fedter, som mange andre naturlige solcrememærker gør.”

ULTRASUN
Face moisturising anti-ageing sun protection spf 50+
207 kr.

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev