Makeupartistens bedste tips

Costume har været backstage på unik L'Oréal-skydning og mødt makeupartist Anne Staunsager til en snak om at vælge den rette hårfarve og makeup i forhold til din hudtype

Miss Glossy
1 / 5

Miss Glossy

L'Oréal har dette efterår været på jagt efter de næste kampagnepiger for deres Casting créme gloss-serie. Costume mødte de to danske vindere og makeupartisten, Anne Staunsager, backstage, inden de fine kampagnebilleder skulle tages.

Har du prøvet at farve hår derhjemme selv, så kender du sikkert dilemmaer som: “Hvilken farve skal jeg vælge?” og “Hvordan plejer jeg mit farvede hår bedst?” Læs med her og få tips til dette, samt hvad du skal fokusere på i dit makeuplook lige nu.

Den rette hårfarve
2 / 5

Den rette hårfarve

Står du og skal finde den hårfarve, der passer bedst til dine egne farver - dine øjne og din hud - og du er i tvivl om, om du er til varme eller kolde nuancer, kan du bruge det gode gamle 80'er trick, hvor du holder henholdsvis en kold og en varm farve helt op til ansigtet og ser, hvilken af disse der komplimenterer dine øjne og hudfarve bedst.

De mest markante farver til dette kunne være at bruge sølv, der er kold, og guld, der er varm. Gør dette, og du kan med det samme se, hvilken farve der får dine øjne til at stå klare frem, og hvilken der får dine farver i ansigtet til at se mere mudrede ud. Prøv dig frem, og få eventuelt en veninde til at hjælpe dig.

De to vindere, Olivia og Alberte, er et godt eksempel på to forskellige piger: Olivia (tv) har en varm glød, og derfor komplimenterer en mørk nuance hendes hud godt, mens Alberte med sine skandinaviske farver er god med en kold nuance.

Makeup
3 / 5

Makeup

Til kampagneskydningen gik Anne Staunsager efter et naturligt look med fokus på bryn og lækker hud.

Anne Staunsager anbefaler, at man bruger en øjenbrynsblyant til at fylde brynet ud nede fra og derefter reder dem op i form med en brynmascara.

Få flere tips til sæsonens bryn her.

Lækkerier
4 / 5

Lækkerier

Mums! Miss Glossy-holdet blev også forkælet med søde sager.

Tips til hårpleje
5 / 5

Tips til hårpleje

Når du farver dit hår, har det brug for ekstra pleje. Det er Anne Staunsagers erfaring, at når det kommer til hårpleje, så kan det godt betale sig at investere i nogle ordentlige produkter:

"Køb en god hårkur og en god balsam - ordentlige produkter, der hjælper dit hår i stedet for at arbejde imod det."

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev