skønhedsprodukter
© Maria Thomfeldt

Mathilde Norholts effektive tip til at se frisk ud

Den 36-årige mor og skuespillerinde deler ud af sine bedste skønhedstips, og flere af dem kan laves i køkkenet

Efter den 36-årige skuespillerinde Mathilde Norholt er blevet mor til datteren Polly, er hun blevet mere taknemmelig for sit udseende og sin sundhed. Hun omfavner smilerynkerne og god energi, men det betyder ikke, at huden ikke skal plejes. Det prøver hun at få gjort hver aften hjemme i lejligheden på Vesterbro.

Hvad er dine uundværlige hverdagsfavoritter?

“Min blush fra Miild. Jeg har ikke noget imod at gå ud uden makeup, men ofte kører jeg alligevel en pudderbørste med lidt blush over kindbenene, så ser man bare friskere ud. Jeg er også glad for min natolie fra Sisley, og når jeg ikke får den brugt, kan jeg se, at kragetæer og smilerynker kommer mere frem næste dag.”

Har du et hemmeligt skønhedstip?

“Ejeren af Clinique Camille har lært mig, at man kan lave sin egen opfriskende skintonic ud af økologisk rooibos-te, som man hælder over på en flakon. Den holder en uges tid.”

Hvad gør du, når huden har brug for lidt ekstra hjælp?

“En gang om måneden lægger jeg en peelingmaske fra Juice Beauty efterfulgt af ansigtsmassage med en rosenquartsrulle. Masken er ret heftig, og man bliver helt rød i hovedet, men næste dag er huden helt babyfrisk.”

skønhedsprodukter
© Maria Thomfeldt

Har dine skønhedsrutiner ændret sig, efter du er blevet mor?

“I 20’erne og i starten af 30’erne var jeg et dydsmønster med min plejerutiner, og det synes jeg også har betalt sig i forhold til min hud. Men efter jeg er blevet mor, er mine idealer for krop og ansigt blevet mere realistiske, og jeg er i højere grad mere taknemmelig for, hvordan jeg ser ud, og at jeg er sund.”

Hvordan ser dine negle ud?

“Røde eller lyserøde. Jeg har lige haft en Marie Kondo-oprydning i alle mine neglelakker, så nu er der kun klassiske farver tilbage.”

Et godt tip til at se frisk ud?

“Jeg skrubber læberne med en hjemmelavet blanding af creme, himalayasalt og et nip cayennepeber. Bagefter lægger jeg et tykt lag læbepomade. Det gør læberne fyldigere, og så ligner man lidt mere den friske type, som altid husker at drikke vand.”

Hvordan plejer du håret?

“Mine krøller har brug for masser af fugt, så når jeg har god tid, sover jeg med en blanding af kokosolie og amerikansk olie, som jeg vasker ud næste dag. Ellers fugter jeg med Moroccanoil, fordi den er god til at tæmme krus og til at samle krøllerne.”