© The Raveonettes

Mine bedste skønhedstips: Sharin Foo

Costume.dk har snakket med den cool sangerinde om hendes all time favoritprodukter, og om hvorfor hun ikke skifter hårfave

Sharin Foo er kendt som den smukke kvindelige halvdel i The Raveonettes, og ligesom vi beundrer hendes sexede stemme og lette fingre på bassen, er vi også vilde med Sharins look, og ikke mindst hendes karakteristiske og platinblonde frisure.

Læs her, hvilke produkter Sharin ikke kan undvære om vinteren, og hvordan hun holder sit farvede hår sundt.

HVAD ER DINE FAVORITPRODUKTER?
“Jeg er blevet totalt afhængig af Ling Skin Care-produkter, som jeg er blevet introduceret for af Lillie Gitte inde hos Dollface i Østergade. Vidunderlig produktserie - og vidunderlig spa! Jeg har ret sensitiv hud, men Lings oxygen & multi-vitamin-ansigtscreme er helt mild, og jeg kan mærke og se, at den gør gode ting for min hud. Og så er jeg glad for en god saltscrub til badet, for eksempel Karmamejus Foxy exfoliating body scrub med duftende olier."

HVAD KAN DU IKKE FORLADE HJEMMET UDEN?
“Jeg starter altid med at rense min hud og give den fugtighed, og så bruger jeg Shiseidos sheer eye zone corrector, da jeg har en tendens til at have lidt mørke rander under øjnene. Jeg bruger Dermalogicas Ultra calming 30 spf lotion med tint i for at gøre min hud mere ensartet, og sommetider kommer jeg også lidt farve på kinderne, og nogle gange også lidt øjenskygge fra Chanel til at lægge en lys base på øjenlåget."

HVORDAN ER DIN MAKEUP TIL HVERDAG KONTRA PÅ SCENEN?
“Jeg går ikke med ret meget makeup til hverdag, men jeg har altid smokey eyes og masser af mascara på scenen. Min livsstil i L.A. er meget laid back - tænk en sommerdag i Danmark, hvor man bare skal se frisk og solagtig ud i huden. Når jeg skal til fest og koncert, har jeg altid noget på øjnene for at få dem til at 'poppe'."

HVILKE PRODUKTER KØBER DU MED HJEM FRA DINE REJSER?
“Efterhånden kan man næsten få alle produkter alle vegne, men jeg køber gerne Kloranes tørshampoo og Biodermas Hydrabio makeupfjerner, når jeg er i Sydeuropa, for eksempel Frankrig eller Spanien. Når jeg er i Tyskland, holder jeg også øje med produkter fra Dr. Hauschka, da det er meget billigere der end i USA."

HVILKET PRODUKT ER UUNDVÆRLIGT FOR DIG OM VINTEREN?
“Min ansigtscreme fra Ling og min Calm balm fra Karmameju."

HVAD DUFTER DU AF?
“Lige pt. bruger jeg Commes des Garçons Calamus. Den er frisk. Jeg er også vild med deres Wonderwood."

HVORDAN HOLDER DU DIT HÅR SUNDT?
“Med hårkure fra Kevin Murphy."

HVAD ER HISTORIEN BAG DIN KARAKTERISTISKE FRISURE?
“Jeg fik den vist omkring Lust Lust Lust-pladen - det var i 2008. Jeg forsøgte faktisk at ændre hårfarve sidste år til en mørkere farve, der er tættere på min naturlige hårfarve. Men det var bare ikke lige så stærkt i udtrykket. Jeg har svært ved at finde en anden farve og en frisure, jeg synes, der er lige så interessant. Det er jo mit trademark!"

Oplev Sharin Foo i The Raveonettes, når bandet spiller i København 11. december og i Århus 13. december i forbindelse med touren til deres anmelderroste album Pe'ahi.