© Philip Ørenborg

Mit bedste skønhedsråd har jeg fået af min venindes mor

Marie Worsaae, medejer af Aiayu, deler sin skønhedsrutine, der blot tager fem minutter, og giver det bedste råd til din næste rejse

Hun bruger ikke mere end fem minutter på hverdagsmakeuppen, men produkter af god kvalitet avler tid til selvforkælelse for 41-årige Marie Worsaae, freelancekonsulent og medejer af Aiayu.

Tre skønne hverdagshelte?

“Jeg kan godt lide, at min hud ser mættet ud. Derfor bruger jeg Facial oil fra Rudolph Care. Et godt tip er at bruge den på fugtig hud, så suger den bedre olie til sig, og du bruger mindre produkt. Jeg kan heller ikke undvære min håndsæbe fra Aesop, da jeg elsker dens små korn, og så farver jeg tit mine bryn med Benefits Gimme brow+.”

Hvordan styler du dit hår?

“Nogle gange glatter jeg det, andre gange bevarer jeg mine krøller, men altid med et naturligt look, som det får med Gb by Gun-Britts Oil & saltwater sprøjtet i det tørre hår.”

Hvad er din duft?

Le Labos Rose 31. Den har jeg brugt i ti år. Købte den første gang i New York.”

Har du et skønt rejsetip?

“Jeg synes tit, at ens tøj lugter dårligt, efter det har ligget i en kuffert. Derfor pakker jeg en lille pose med potpourri fra Santa Maria Novella. Det giver en lækker duft og er hyggelig at have med på hotellet, fordi det gør det lidt mere hjemligt.”

Kropsolien fra Yogamood holder huden velfugtet, og selvbruneren A hint of summer fra Rudolph Care giver glød året rundt
© Philip Ørneborg

Hvor lang tid tager din hverdagsmakeup?

“Kun fem minutter. Jeg bruger mascara, lip gloss fra Bobbi Brown og min fantastiske roll on-glimmerøjenskygge fra Kevyn Aucoin, som jeg ruller på øjenlåget.”

Har du et dagligt skønhedsritual?

“Jeg elsker at rense af med Pais rensemælk og en varm vaskeklud. Det er enormt hyggeligt og giver en god ro. Det er vigtigt med lidt selvforkælelse, og når man har nogle dejlige produkter, fordrer de, at man bruger lidt mere tid på sig selv, fordi man ikke bare sjasker en creme til 800 kroner i hovedet.”

Hvilket skønhedsråd har du taget til dig?

“Min venindes mor sagde altid, at man skulle huske at smøre creme på halsen og ikke kun i ansigtet. Det har siddet fast lige siden.”

Hvordan holder du dig sund?

“Jeg går en masse ture med min hund, Lola, og så er mine ugentlige timer hos Powerhouse guld værd. Her træner jeg Reformer og Burn&Build, der holder mig i form og holder skader væk. Tor og Jan, som har stedet, står for en afbalanceret livsstil, jeg beundrer.”