© Rasmus Weng Karlsen

Modellen: “Den her prisvenlige creme er den bedste anbefaling"

Fransk fugt, krølle-gel og tid med gode venner. Den danske model Tonia Atieno, 21 år, deler her sine skønhedstip.

Hvad er dit bedste skønhedstip?
“At vaske ansigtet. Jeg er særlig glad for produkter fra Kiehl's, hver morgen bruger jeg deres Calendula Herbal-Extra Toner og om aftenen deres Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash. En veninde gav mig Pore Control fra Clarins for et par år siden, og den virker virkelig godt på min hud, så den har jeg brugt lige siden.”

Hvordan plejer du dit hår?
“I øjeblikket har jeg kort hår, og sørger bare for at give det en masse fugt. Når jeg har langt hår, bruger jeg Aunt Jackie's Curl La La, Lightweight Curl Defining Custard og Curling Jelly fra As I Am, der er virkelig gode til at definere afrokrøller.”

Hvad er den bedste anbefaling, du har fået fra en makeup-artist?
“Den franske apotekercreme Embryolisse. Dens konsistens er dejlig let og god at bruge, hvis man er på farten.”

Hvad bruger du af makeup?
“Jeg går meget sjældent med makeup, men hvis jeg skal ud, kan jeg godt lide at eksperimentere med stærke farver på enten læber eller øjne.”

Hvordan passer du på dig selv?
“Jeg sørger for at omgås gode venner. Det er vigtigt for mit indre, at jeg kun bruger tid med folk, jeg kan lide. Og så sørger jeg for at få en masse frisk luft. Efter en lang dag med skydninger, er det bedste jeg ved at tage metroen til Frederiksberg Centret og gå over i Frederiksberg Have. Selvom det ligger midt i byen, er her space. Jeg træner ikke særlig tit, men får som mange andre lige op til sommerferien altid sådan et flip, hvor jeg træner en masse i et par uger, og så ikke rigtig igen før næste år.”