naomi campbell
© Wenn.com

Naomi Campbell sværger til denne 40-kroners shampoo

Man skulle tro, at en supermodels badeværelse kun bød på dyr luksus, men det gælder ikke for Naomi Campbell, der har holdt fast i dette prisvenlige produkt siden barndommen.

The big five. Det er et udtryk, der normalt bruges om nogle af Amerikas største basketballspillere, men som er mindst lige så relevant, når talen falder på 90’ernes ikoniske modeller – også kendt som supermodellerne. Tænk bare på Christy Turlington, Cindy Crawford, Linda Evangelista, Claudia Schiffer og ikke mindst Naomi Campbell. Sidstnævnte er stadig en aktiv aktør i modeverdenen som hyppig genganger ved internationale modeuger, og i år også online modetalks med Vogue, hvor hun netop har delt sine skønhedshemmeligheder. Her indgik et meget prisvenligt produkt til bare 40 kroner, som ifølge supermodellen har været en favorit, siden hun var barn.

Skøn som Campbell

Den i dag 50-årige supermodel fortalte i en video og senere i en online talk med Vogue, at hun foretrækker skinnende hud frem for mat, da hun synes, sidstnævnte gør en ældre at se på. Hun har derfor altid være fan af fugt. Det har hun fra sin mor, som også lærte hende at pleje sin hud allerede fra barnsben. Gode skønhedsrutiner er dog ikke det eneste, som har holdt ved helt fra barndommen. Da Campbell skulle svare på spørgsmål om skønhed, kom det frem, at hun har brugt den samme krops- og hårshampoo fra Johnson’s, lige siden hun var en lille pige. Det er en krops- og hårvask til babyer, der kun koster omkring 40 kroner, og som stadigvæk i dag er en favorit hos modellen.

Om Campbell kun bruger den til kroppen eller også vasker håret med babyshampooen, melder historien ikke noget om. Men er du på udkig efter en meget nænsom shampoo, som også er mild nok til krøllet hår, er denne prisvenlige variant måske svaret.