Breakfast at Tiffany’s’ har inspireret en ny neglekollektion fra Opi
© Breakfast at Tiffany's

Nu kan du få negle som i Breakfast at Tiffany’s

Karakteren Holly Golightly er stadig en stor modeinspiration, og nu er det også blevet neglenes tur til at lade sig inspirere af den ikoniske film

Det er 55 år siden, at Audrey Hepburn første gang tonede frem på det hvide lærred som den skønne, stilsikre og let forstyrrede Holly Golightly i filmen Breakfast at Tiffany’s.

Lige siden har alverdens kvinder og modemagasiner draget inspiration fra Audreys look i filmen, og denne sæson kommer neglene også til at lade sig inspirere af den ikoniske film.

Psst ... Se Audrey Hepburns barnebarn, der viderfører de gode gener som model

Neglebrandet Opi har nemlig lanceret en ny kollektion af neglelakker, der alle er skabt med inspiration fra Breakfast at Tiffany’s. På Opis’ Instagram-profil har de afsløret kollektion ved at dele et billede og en video af de fine neglefarver.

Her er både røde, beige og en yndig lyseblå neglelak, som matcher farven på smykkegigantens Tiffany & Co.s velkendte smykkeæsker. Har du endnu ikke set filmen, kan vi afsløre, at filmens titel kommer sig af, at Audrey Hepburns karakter spiser en croissant og drikker en kaffe ude foran Tiffany & Co.s imponerende smykkebutik i New York. Tiffany & Co. har altså en bærende rolle i filmen, og det er derfor kun passende, at Opi har dedikeret en af neglefarverne til den velkendte smykkebutik.

Havde Opis neglekollektion eksisteret dengang, ville Audrey Hepburn garanteret været lige så begejstret for den Tiffany-blå neglelak, I believe in manicures, som vi er.

Kollektionen består af 16 farver, men skal du have fingrene, eller rettere sagt, neglene i kollektionen, skal du være hurtig, fordi den kommer kun i et begrænset antal. Ligeledes er kollektionen svær at finde i Danmark, men i Matas kan du blandt andet få et minisæt med fire af de smukke farver.

Breakfast at Tiffany's-minikit, Matas.dk 150 kr.